pozdrav! |
Post Reply |
Author | |
maxi
Cita FAQ Joined: 26 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 26 Ožujak 2011 at 12:03 |
Pozdrav svim fitovcima!
Najprije da pohvalim stranicu, cesto tražim savjete o treningu ovdje, i moram priznat da sam puno toga naucio citajuci fitness.com.hr. Najjaci ste :) Novi sam clan, i molim savjet.. Znaci ovako, imam 24 godine, visok sam š80, i težak 76kg. Od kad znam za sebe, uvjek se bavim nekom sportskom aktivnošcu jer sam jednostavno ovisan o tome (borilacki sportovi, nogas, teretana).. Pred 2 tjedna krenuo sam u teretanu, i poceo sam dosta nadobudno nekih 6 puta tjedno, treninzi mi traju oko sat vremena, s tim da mi je jedan trening 60 min bicikla.. Zanima me kako bi mi najbolje bilo složit program treninga za 6 dana u tjedenu.. Cilj mi je da do 7 mjeseca dođem do 80 kila cistih mišica :) !!! Unaprijed se zahvaljujem svima! |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
Po meni, 6x tjedno je za pocetnika previše, odi u teretanu 3-4x tjedno. Složi neki program (imaš mali milijun primjera i na forumu i na netu), postaj ovdje pa cemo komentirati. I btw. za 80kg cistih mišica je potrebno puno više od 3 mjeseca. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |