Molio bih pomoc |
Post Reply |
Author | |
raki1234
Cita FAQ Joined: 28 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Ožujak 2011 at 23:34 |
Pozdrav ljudi, tek sam pocetnik i zelio bih dobiti misice na prsima i
trbusnjake, pa me zanima moze li mi netko napisati plan treninga + plan prehrane, sta moram jesti prije treninga, sta nakon itd... Hvala! |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa cuj... ne vjerujem d ace ti to netko napisati samo ovako pošto se to inace naplacuje ;)
Druga stvar je što se nikome nije napisalo... dođeš, citaš forum, i clanke sa stranice, pa nam predstaviš plan a mi dajemo savjete.. tako je sa svima :P mora se raditi malo, ne može sve biti servirano |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
raki1234
Cita FAQ Joined: 28 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma samo me zanima koje sastojke moram jesti prije treninga a koje
nakon :) |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Proteine + Ugljikohidrati i prije treninga i poslje
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
crna_kej
Mixa shakeove Joined: 04 Rujan 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 987 |
Post Options
Thanks(0)
|
Edited by crna_kej |
|
ako zelis pobjediti, ne smijes izgubiti
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |