Metabolizam i tulumi :P |
Post Reply |
Author | |
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Travanj 2011 at 07:52 |
Dragi fitovci, imam problemcic, a vi ste najbolji ljudi za pitati :) Za mjesec dana idem na putovanje preko jedne studentske udruge, što znaci dva tjedna nespavanja i opijanja. E sad, pozitivno je što ja u biti ne pijem, no zadnji put sam se svejedno udebljala 2 kg, jer sam valjda zbog umora jela više... Uglavnom, volim jesti i živjeti zdravo, no moram priznati da sam razvila neku vrstu blage fobije od promjene u svojoj prehrambenoj i vježbackoj rutini, jer se tako najsigurnije osjecam. No želim putovati, upoznavati ljude i tulumariti... Imate li neke trikove (osim da se tu i tamo odšuljam od ekipe i ubijem oko :)) za održanje energije, a da nije hrana i kava? caj, vitamini, ekstra kretanje? (malo mi je glupo što uopce pitam, kad znam da je kvalitetan san jedino rješenje...) |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma opusti se i uživaj...jednom se živi.... nakon putovanja
napravi cišcenje i to je to.... eventualno probaj ne piti cugu sa sokicima (što ja osobno ne mogu) i jesti koliko toliko ne junk.... ma za tih nekoliko dana guštanja se opusti...treba i toga... Inace, meni je na takvim putovanjima pomagala guarana ;) |
|
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
:) Hvala!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |