uh-free tjestenina i kruh??? |
Post Reply |
Author | |
lady_namine
Viden/a u gymu Joined: 29 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 161 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Travanj 2011 at 16:11 |
nestalo whey-a pa htjedoh da narucim pa sam udarila na onlineshop koji nudi tjesteninu,mjesavinu za kruh,pire krompir,pa sve do pudinga i smjese za mafine,sve je low carb.
prasno je zamjenjeno nekim sojaispolat proteinom,puding je sastava skoro pa ko i mlijecni sejk protein. zanima me jeli se neko susreo s ovim,ili da prevedem pa postavim tacan sastav i tabelu sa hranjivom vrijednosti pa da me neki strucnjak nasavjetuje. jeste da su im cjene oho,ali kad su makarone u pitanju,ja za cjenu ne pitam.....imaju cak i neke sosove za spagete 2 kalorije po porciji,0 masti,0 uh |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
slobodno stavi link da vidimo o cemu se konkretno radi
|
|
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
http://living-low-carb.de/Low-Carb-Nudeln-Reis:::šš. html
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
strašno visoke cijene ako bi se to konzumiralo na dnevnoj bazi. samo ne znam zbog cega se toliko uh-i ocrnjuju i izbjegavaju. radije bih odabrao uh-e nego masti kao sekundarni makronutrijent uz proteine u prehrani. može se low carb odraditi i bez ovih proizvoda. |
|
lady_namine
Post Options
Thanks(0)
|
kad su makarone u pitanju,ja za cjenu ne pitam
jednom do 2 puta sedmicno tek onako da malo promjene u jelovnik unesem. opet,duplo vise me kosta kola,bigmak i porcija pomfrita nego makarone koje mogu 3-4 puta da jedem. e sad kad smo razjasnili da su skupe,zanima me strucno misljenje o sastavu.....za dzabe ako moze,makarone su skupe |
|
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
nema tu necega što bi se moglo strucno raspraviti, tijesto ko tijesto, ovisno o tome koju tjesteninu si gledala, npr. ova nije ništa posebno, niti je low carb a skupa je, dok recimo ova spada pod low carb i još je skuplja ali ja bih na to gledao kao na izvor proteina i ne predstavlja mi nešto posebno. evo npr. ovo ne želim ni znati koliko je kemija bilo potrebno za takvo što. Uglavnom...ne znam ustvari cemu ova tema, ako imaš novaca i želiš to jesti..jedi. Nema potrebe za strucnim raspravama kad nemamo o cemu raspravljat. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |