New Posts New Posts RSS Feed - pozdrav!
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

pozdrav!

Post Reply Post Reply
Author
scarlett@r View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote scarlett@r Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: pozdrav!
    Posted: 10 Svibanj 2011 at 10:02
  Zdravo svima!
Prvo da kazem da ste zaista odlicni! Pratim vas rad vec neko vrijeme i stvarno sve pohvale i za forum i teme.
Ja sam na nekom sopstvenom programu skidanja kilaze, imala sam oko 5kg a sad mozda ostalo najvise 2kg do idealne tezine, mada me malo nervira sto se ovi poslednji centimetri skidaju prilicno sporo uprkos svemu. Znam dosta o dijetalnoj ishrani, pravilnom kombinovanju namirnica i sl.
Fizicka aktivnost mi se sastoji od kombinacije nekih programa koje sam skinula sa net-a i mislim da je program super a htjela sam i vas da pitam da li ste probali mozda ovo i kakva su misljenja i iskustva. Naime, imam 35-minutni program Personal Training with Jackie Warner, Extreme Timesaver. Evo link da vidite otprilike, ukratko, kako izgleda:http://www.youtube.com/watch?v=q6eSrBeINeI&featu re=related
Posto ovom programu fali samo vise vjezbi za trbusne misice, dopunjavam ga sa š5-minutnim Crunchfree Abs (mat exercises, posto se taj program sastoji iz dva dijela po š5 min, ja radim drugi dio, vjezbe za stomak na podu), od iste autorke.I to mi je bas odlican i naporan program (nisam mogla da nadjem na youtube-u ima samo stojece abs koje su mnogo lakse)
 Na kraju, radim stretching od Zuzane sa Bodyrock-tv-odlican mi je. http://www.youtube.com/watch?v=JCg2UDQQPLI
Eto to vam je moja kombinacija, prava papazjanija, hehe
Back to Top
Pitbull View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pitbull Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Svibanj 2011 at 10:22
Dobrodošla! ;)
Back to Top
scarlett.r View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote scarlett.r Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11 Svibanj 2011 at 22:33
Hvala!
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.