Prosjek godina i? |
Post Reply |
Author | |
Body_And_Mind
Viden/a u gymu Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Srpanj 2007 at 11:34 |
Otprilike koji prosjek je ovdi godina..ljudi sto se vrte po ovoj stranici..?Nisam mogla ne zamijetiti da dosta njih je poprilicno preokupirano svojim tijelom..npr dijete,drasticna vjezbanja..cili su u tom..ka da je to sve u zivotu..Ovo o anoreksiji me naj zgrozilo..da jedan muskarac bude rob svog vlastitog izgleda..Dosta je da svaki dan napravis par vjezbi par trbusnjaka i osjecas se dobro,ne triba visiti po teretani i padati s nogu da bi mozda koja cura pala na misicno tkivo odredjenog muskarca..Ja se osobno nisam nikad na to bazirala kad je u pitanju tip..bitan je cjelokupni dojam..bitno je ono sto nosis u sebi a sto dr nemaju jer svi smo individue..I kad si zadovoljan sobom..to se osjeti di god bia..Žene su opsjednute guzama..da bi ih u misec istesali(kako ne eli)..muskarci..sa nekim dr dijelovima kako koji,mada onaj zreli sigurna sam nece bit opterecen s tim glupostima bitno je samopouzdanje.Ja kad se gledam nista nikad nebi minjala..i u potpunosti sam zahvalna na sebi takvoj kakva jesam i uvik izadjem sa osmjehom na licu a taj osmjeh vridi vise od par misica dobivenih na jedva jedite jade..i to ljudi vide..vibre su bitne..a da dobro izgledan to stoji..a sad za dr me nije briga..Zato ljudi moji dajte se malo sredite..ne gladujte i ne slamajte se..nego uzivajte u zivotu..
|
|
smrdljivko
Viden/a u gymu Joined: 24 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije ni cudo da ti sa takvim pristupom jos nitko nije nis odgovrio, nekim ljudima je to hobi a nekima i okupacije, i ko voli nek izvoli, a ti si jedna od rijetkih koja ne volji vidit muskarca sa dobrim trbusnjacima i ostalim misicima, neki ljudi to vole i sasvim je ok da vjezbaju!
|
|
Vat cha lukin et?
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
mi bilderi ne gladujemo... ja puno jedem pitam se da li bi imala takav stav da NE izgledas dobro |
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
uf , koji post... al necu biti drzak i zapocinjat flejm...
ja sam procitao jedan tekst iz kojeg sam puno shvatio i o fitnessu i bodybuildingu , nekakav kao sazetak sada ne znam jel to bilo ovdje na naslovnici ili na nekom drugom forumu , al trebala bi ga procitati da znas o cemu se ovdje radi sa ovim govorom bi osvojila i oscara , al si na krivom forumu da ti pljescu Edited by Lega |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
A tko je rekao da ne uzivam u zivotu?! Mozda ne uzivam u masnoj pecenki, ali ti ne znaci da nisam happy! Vjezbanje je sastavni dio mog zivota i zapravo sam jaaako nesretna kad se ne mogu baviti sportom. Mmmm, kad se samo sjetim ono savrsenog blazenog osjecaja kad se vracam doma nakon sat vremena trcanja..... Pa nikad se toga ne bih mogla odreci!!!! |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja uzivam u treningu, da ne uzivam nebi to ni radio
Evo recimo sada kada nisam bio dva tjedna jer nisam bio u Rijeci vec mi trening totalno fali, i bolje se osjecam puno kada treniram Dobro tamo sam barem malo plivao i to, i sad sam neki dan igrao tenis sa frendom tako da nisam ispao iz forme, ali danas idem u teretanu opet i to sa velikim gustom, jedva cekam !!! Tako da ne moras mislit da ako je tebi trening dosada da je to svima Meni je to jednostavno stil zivota, uzivam u tome, uzivam se napapati zdrave hrane nakon treninga, jednostavno mi je to sve skupa gust Edited by Ive_ri |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
potpis jos jednom , mada smo se gospodjica koja je otvorila temu i ja vec dogovorili o svemu , i cini mi se da vise nije aktivna na forumu |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ne vjezbam zbog neke zenske nego prije svega zbog sebe. Jednostavno to volim i u tome uzivam. I rekao sam da cu vjezbati do kraja zivota. Nikad necu odustati. Volim pump koji osjetim u teretani(neopisiv osjecaj); jednostavno to je stil zivota. |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Body_And_Mind
Viden/a u gymu Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Body_And_Mind
Post Options
Thanks(0)
|
Cabin odgovor je taj sto sam htjela cuti..Ovo nisam dugo cula..Svaka cast,volim iskrene i direktne ljude,pozdrav
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
HVala hvala hvala
|
|
|
|
The Dario
Viden/a u gymu Joined: 04 Rujan 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 40 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajd da kazem malo o sebi i zbog cega vjezbam:
imam š9god i vjezbam zbog nekoliko stvari, a to su posao, sport [treniram kosarku], zbog sebe i malo zbog okoline ;) |
|
caba
Post Options
Thanks(0)
|
Legenda je najbolje opisala razlog svoga vjezbanja..... |
|
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahhaha, a je lud stvarno, a kako izgleda stvarno je bio nabildan totalno, sad se vec malo opustio, ostario je
|
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
caba
Post Options
Thanks(0)
|
Normalno,kakvi cemo mi biti u njegovim godinama....HA haha i nama ce se misici opustiti i objesiti hahah |
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |