Masne kiseline omega 3,omega 6 |
Post Reply |
Author | |
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Lipanj 2011 at 21:21 |
Nesto sam citala da je cest njihov deficit i da je to jako opasno za mozak...Koliko opasno??
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije toliko opasno koliko je super ako ih unosiš :) ali super za SVE živo |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Daaa, hvala ti :)) Najteze je odabrati neki praktican izvor, a uz to i zdrav, jer ne mogu svaki treci dan ribu priustit za rucak, jer ne zivim sama, a i nisam toliko sebicna =)))
Postoji ovaj margarin Omegol sada...Ali ne znam koliko je to pametna varijanta...:/ |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Omegol nije niti pristupacna niti neznam kako pametna varijanta, najbolje je piti riblje ulje, samo treba naci dovoljno povoljno ;)
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti na savjetu! Mah...ne opterecujem se puno time, vec sam citala da su jako dobri za memoriju i pamcenje,mozak kompletno!! Btw uloga masnoca u tijelu me inace jako zanima, pa ako imas neki clanak o tome, ak' nije frka proslijedi...Da se malo "obrazujem" :) :)
Hvala jos jednom!! |
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Pa znam neke clanke za omegu baš a može biti i opcenito, pogledam! fora je kod omege što je super za puno više stvari nego što se prica, kožu, oci, mišice, mršavljenje, mozak, manje više što god kažeš, vjerovatno da ce omega masne kiseline imati pozitivan utjecaj na to ;) |
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Onda mi se valja okrenuti tome malo :))) Senduj mi ako sta pronadjes pls i hvala ti MNOGO, zaista!! Pozdrav!
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
super je omega 3, doslovno za sve! bez svega drugog bih radije bio nego bez omege
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Pa trebali ste me ranije u te vode odvesti onda...Jojjj, jojjjj...
Samo me zanima kako cu pronaci tooo...Ima da krenem redom po trgovinama u potragu heheh...I isto tako se moram raspitati o kolicini i koliko bi iznosila dnevna upotreba, koja ne deblja! No, 'ajde, o tome cu vas tusiti kad ga zbavim poooooz! |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |