Savjet o dnevnoj kolicini omega 3 |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Kolovoz 2011 at 21:03 |
Bok svima! Pocela sam koristiti omega 3 kapsule od Natural Wealth-a, jednu dnevno uzmem uz obrok gdje nemam uh. Pored te kapsulice, dnevno unesem oko dvije velike zlice lanenih, a i nekad tunu za veceru, pa me zanima da li je to previše unosa omege 3 na dnevnoj bazi? Inace, kako da se orjentiram i kako da racunam to u masti i kalorije (ne želim da pretjeram s mastima)?
Unaprijed hvala...Pozz! |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije previše.nemreš s ovim nabojanim pretjerat jer to uopce nisu neke kolicine velike
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti velika, Phoenix!!
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nema na cemu
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj savjet ti je da uneseš još omege, laneno ima užasno malu konverziju u omegu a tuna nema neke pre znacajne kolicine
|
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
A da? Pa vidim po forumima da se uzima više od jedne kapsule, ali nisam smjela dok vas ne konsultiram.. Pošto su moje kapsule Natural Wealth omega 3,300mg i rekla mi je apotekarka da "ne ide više od jedne dnevno"..To me zbunjuje, jer ne baratam znanjem toliko, iako se trudim maksimalno, ali ne mogu da skuzim kako da to racunam...Koliko bi onda po tebi bilo ok za uzimati, ako mi je namjera mrsavljenje ili odrzavanje tezine (ako to uopšte ima veze)?
Edited by SMAJLICA |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pogledaj koliki je sadržaj omega 3 masnih kiselina baš, piše ti odozada na bocici. Mislim gle, ovisi koliko financije dopuste, jer kod nas je to dosta skupo, ali 3 grama epa/dha masnih kiselina je recimo idealno A kao što sam vec pisao dobri su za sve, od mršavljenja do zglobova, kose, kože ociju, karcinom, bilo kakvih upala i slicno |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Piše sastav 300mg epa/dha u š tableti, tako da bi to onda bilo to vjerovatno...Hvala ti!!
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Osim što je 3 grama 3000 mg ;) tako da bi to bilo š0 kapsula a ne š ;)
|
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Ajme koja sam ja tikva!! A da nije previše š0 kapsula da gutam dnevno? Mislim, mogu li imati neke posljedice? Izvini što sam dosadna, ali kad se ne razumijem...
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Ne možeš imati neke posljedice osim praznog boljeg zdravlja i praznog novcanika :)
|
|
|
SMAJLICA
Post Options
Thanks(0)
|
Hehee...Pa mogu ti reci da me to i zabrinulo drugo :))) Zato cu drugi puta kupit riblje ulje...Nadam se da je to isplativije...Koliko kasika velikih otprilike dnevno ulja ide za "idealno" ?
|
|
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ovisi o koncentraciji, ali da se to nabaviti i izvana za ok cjene
|
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
kupio sam od natural wealtha omega 3 riblje ulje u kapsulama.
za zglobove uz elasti joint kojeg sam počeo piti danas zanima me koja doza ribljeg ulja bi bila učinkovita. sastav 1 kapsule je 1000 mg koncentriranog ribljeg ulja sa sadržajem omega 3 masnih kiselina EPA i DHA 300 mg. znači u 1 kapsuli ima 300 mg omege 3 pa pretpostavljam da bih trebao uzimati minimalno 4-5 komada. što vi mislite? |
|
Never give up
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Neki kazu da se osjeti poboljsanje s 20tableta dnevno.. hehe
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
čitao sam svašta i vidim da neki uzimaju i po 25-30 komada. da bi unio 2 grama omege koliko je neka preporučena doza treba mi znači 7 kapsula... uff, drugi puta valja onda uzet neke jeftinije jer mi ovih 100 komada neće trajat ni 20 dana. |
|
Never give up
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |