Girje |
Post Reply |
Author | |
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Kolovoz 2011 at 22:44 |
Pozz svima evo odlucio sam se baviti samo girjom !
š80 cm / 72 kg sada bih se želio riješiti masnoce šta sam dobio preko ljeta , a onda bih volio dobivati na masi. Zamolio bih vas da mi pokažete neke vježbe za biceps, triceps i trbušne mišice. Cilj mi je napraviti plan vježbanja i prehrane do 9 mj. jer tada kupujem još jednu girju od š6 kg i proteine, a kasnije i vece kilaže.
|
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav Zvonimire!
Trenirati s girjama nije baš tako jednostavno kako misliš. Gotovo sve vježbe su za cijelo tijelo i nikako nema smisla s girjama raditi izolacijske vježbe poput biceps pregiba :) Savjetujem ti da se što više informiraš o samoj tehnici izvođenja vježbi, a razmišljanje o treningu za masu i/ili rezanje ostavi po strani dok ne savladaš tehnicke detalje. Najbolje što ti ovako preko tipkovnice mogu savjetovati jest da procitaš neke clanke o girjama koji su objavljeni na ovoj web stranici. |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Onda ok treba mi pomoc oko sastavljanja programa vježbi !
|
|
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvo nauci tehniku :)
Ako si u mogucnosti odradi nekoliko treninga sa dobrim kettlebell instruktorom kako bi što bolje usvojio tehniku. Ako to ne želiš ili ne možeš barem procitaj ove clanke i potrudi se da tehniku savladaš što bolje. clanak š: https://www.fitness.com.hr/vjezbe/vjezbe/Osnova-kettlebell-treninga-Swing.aspx |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Tursko dizanje sam radio sa desnom rukom i u pokušaju sa ljevom ruka mi se okrenula za gotovo š80 stupnjeva i cijeli dan me boljela tak da me je strah pokušavati to sam
|
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
Procitaj clanak i usvoji tehniku prvo bez ikakvog utega u ruci...
|
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Lijeva ruka mi je preslaba !
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa kak ti covjek veli, prvo bez utega.i smanji kilazu dok koordinacijski I ravnotezno ne usvojis pokret i s lijevom rukom. mogel si totalno udesit rame tolko da zaboravis na tak skore treninge zbog forsiranja tezine
|
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
Zvonimire,
još jednom - procitaj clanak pažljivo i s razumijevanjem. cisto sumnjam da si pri tom pokušaju izvođenja turskog dizanja imao dobru tehniku. Obrati pozornost na detalje na koje upozoravam u clanku. Posebnu pozornost posveti samim koracima koje valja savladati, a ako ima još kakvih nejasnoca slobodno me kontaktiraj. što se tice snažnije desne strane...to je sasvim uobicajeno kod mnogih vježbaca. Nedominantna strana cesto oskudjeva u tehnickoj potkovanosti :) |
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
Evo napokon sam o ja napravio tursko dizanje sa lijevom rukom samo imam problema kad se vracam dolje sa suprotnom rukom naci pravo uporište . Saša jel mi možeš kakav program napraviti onak nešto za pocetnike ?
|
|
Sasa Rajnovic
Post Options
Thanks(0)
|
Nema problema Zvonimire...mislim da cu sutra poslijepodne imati nešto vremena i srediti programcic...
|
|
www.strongfirst.com.hr
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |