Zdravo :) |
Post Reply |
Author | |
hit_the_lights
Cita FAQ Joined: 25 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 27 Kolovoz 2011 at 10:22 |
Pozdrav od još jednog novog clana foruma :) Inace dugo sam citala i proucavala,tako da sam sada i više nego odlucna da se riješim bespotrebnih kila i zategnem tijelo!
Imam š7 godina,i moja prica je ona standardna-izgladnjivanje,prežderavanje,razne dijete itd. Krivo mi je što sam tako namucila sebe i svoje tijelo,što sam bila glupa jednom rjeci.To je pocelo tacno prije pola godine,prvo sam bila na nekoj proteinskoj dijeti gdje sam izgubila oko 7 kg i svima sam bila premršava ali što je najgore to nije bilo ono što sam ja htjela.Znate zašto?Zato što nisam bila ustrajna u vježbanju,nisam vježbala uopce onako kako bih trebala i kg su se vratili. Volim da jedem i nije mi teško vježbat samo cesto imam nedostatak motivacije zato sada pišem post kako bih mogla pisati o svojim postignucima i konsultovati se sa vama koji imate iskustva i koji mi možete pomoci :) Visoka sam š64 cm i imam 62 kg,i ne bojim se da cu se nabildati kao što to vecina cura misli Sada u školi mi je raspored poprilicno komplikovan,tako da sam ja isplanirala da ujutru na prazan stomak trcim (3x sedmicno) a predvecer radim vježbe snage kuci (imam i neke bucice od 2 kg i 5 kg).Hodam mnogo ali biciklo ne znam voziti Plan prehrane bi otprilike bio ovakav samo uz varijacije: D:Zobene pahuljice i obrano mlijeko MO:neko voce ili sendvic od raženog kruha i posnog sira (u ovom periodu sam u školi) R:Meso ili riba uz rižu ili neko povrce MO:2 kuhanih jaja V:Posni sir i šaka badema Da li je to ok ili bih trebala nešto promjeniti? :) Zaboravila sam napomenuti da imam hipotireozu i da mi je više nego preporuceno da uz tablete se bavim nekom aktivnosti. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav! :)
Ujutro natašte radije brzo hodaj, u dorucak ubaci neke proteine, prvi međuobrok neka bude sve ovo na popisu :D, ova kuhana jaja podebljaj na 3-4 i to bi po meni bilo to ;) |
|
hit_the_lights
Post Options
Thanks(0)
|
super hvala na uputama :)
|
|
hit_the_lights
Post Options
Thanks(0)
|
ovo je 7 dan vagala sam se i izgubila sam 2 kg :) Znam da je pravilno oko š kg,ali ovdje ima i vode što je otišlo.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |