Koliko dugo š46;strajkateš46; sa vjezbanjem? |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 10 Kolovoz 2007 at 21:54 |
Koliko dugo strajkate s vjezbanjem tijekom ljeta?
Moj zadnji trening je bio 20.7 i planiram ponovno krenut pocetkom 9og mj., ocu se malo odmorit ![]() |
|
![]() |
|
crystal planet ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
od š.7. do 20.8. strajkam.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ive_ri ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Ja strajkam zadnjih š2-š3 dana, jer nisam bio u Rijeci
Ali sljedeci tjedan opet krecem ,tako da ce mi stanka bit nekih dva tjedna, znaci oko š5 dana ukupno , to mi je taman A i neki gust mi dosao totalno opet za vjezbat , i neda mi se ljencarit samo ![]() |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
![]() |
|
just_a_girl ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 13 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 235 |
ma nema strajka heheh.. a ja eto danas nisam osla jer mi stvarno nekak doslo tako.. a inace uzadnje vrijeme sam jako redovita :)
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dejanelo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
ja nisam bio 3 tjedna i nisam vise mogao izdrzati da se ne vratim!
jednostavno se bolje osjecam poslije vjezbanja. |
|
![]() |
|
nobody ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 17 Lipanj 2007 Status: Offline Points: 26 |
Jaako dugo....Prvo vrucina,pa bradavida na saci...Ne pamtim...Ozbiljno nisam vec oko 2mj vjezbao.Jedino ponekad bacim nekolko sklekova,trbusnjaka,zgibova i sl...
|
|
![]() |
|
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Upravo sam se vratila s mora i to vec 6. put ove god! Naravno da i nisam nesto u treningu kad sam na moru (o klopi i cugi da ni ne pricam), ali cim se vratim ubijem se tak da danima ne mogu stati na noge. U tererani nisam bila od sredine 7. mjeseca, ali zato rolam i trcim (sto mi najvise pase po lijepom vremenu) i 2 puta tjedno odradim trening od kojih sat vremena doma. |
|
![]() |
|
petra ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Prosinac 2006 Status: Offline Points: 118 |
Ja se preko ljeta drzim plivanja i rolanja, a pravi treninzi cekaju 9mj.
|
|
![]() |
|
Body_And_Mind ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 20 |
Dosta vjezbam doma..svaki dan..dobro 5 dana u tjednu po uru vrimene do po ure..i to je ok
|
|
![]() |
|
caba ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Place mi se kad se sjetim da nisam vjezbao skoro mjesec i pol
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
![]() |
|
Hope ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 29 Listopad 2009 Status: Offline Points: 36 |
ja nisam vježbala skoro tjedan dana......
|
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Ja nisam od petka.. 3 dana pauze..uto cet i sub ce pasti ovaj tjedan :D
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
Flyn ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
nisam od proslog utorka obg faxa...zato cu sutra otici dici cijelu teretanu :D
|
|
awesome :))
|
|
![]() |
|
jumok80 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
Bilo bi bolje pitanje dali radite kaznene treninge i što radite za kazneni trening?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
davor23 ![]() The Boss ![]() Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Nema kaznenih treninga, nastavlja se obicno kao i da je redovito radjen trening..
![]() ![]() |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Pametno |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |