Pozdrav |
Post Reply |
Author | |
Aletheia
Cita FAQ Joined: 08 Rujan 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Rujan 2011 at 12:56 |
Javljam vam se iz Vinkovaca, inace profesor, rekreativno 3 i pol godine s prekidima visim u teretani, zadnjih 9 mjeseci sam redovan, nema neki poseban cilj trenutno (mozda i imam al si ne zelim priznati), ono sto sam zelio napravio sam u prvih 9 mjeseci 2008. kad sam ukljucio mozak i rijesio se skembe, cigareta, junk fooda i alkohola (tu i tamo zapalim jos uvijek koju na zalost, al rijetko), sada samo guram to jer sam zavolio bb i prihvatio to kao neki nacin zivota (nema vise jutarnjih glavobolja, smrada od opijanja i napusavanja, etc),rekreativno igram tenis, tu sam da podijelim vlastita iskustva s drugima ako je nekome potreban neki savjet i da pokupim određene savjete od iskusnijih...to je to ugl za sada...
|
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošao! :D
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |