olaa |
Post Reply |
Author | |
deda28
Cita FAQ Joined: 12 Rujan 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 12 Rujan 2011 at 21:04 |
pozz svima ...ovo je divna stranica koju sam nasao... :)
neopisivo mi je drago da sam pronasao nekog realnog u stvarima gdje mi svi puno pametuju.. imam problem s kilama...udebljao sam se š0 kg i ne i de dole... visok sam š82 a imam 90 kg...zasto...radim po cijeloj Europi i nikad nisam na jedno mjestu da bi mogao intenzivno trenirat...bavio sam se nogometom š5 godina...imam 29 godina i zelim bit zdrav i zgodan jos dok mogu i imam snage za sebe...molim savjet neki ...puno hvala...:)) |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav
Jesi li sada prestao putovati stalno ili jos zivis nomadskim zivotom? :) ak si barem po 2 il vise mjeseca negdje idi u teretane i vjezbaj ili i nema druge i uhvati se Insanitya i deri doma, po hotelima.....jedino i prehranu moras srediti, al uz sve obaveze ti to zaista moras silno zeljeti da ostanes ustrajan |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav!
Kao što je Phoenix rekao... ako želiš rezultate, moraš si to postaviti kao jedan od prioriteta.
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
Nedostatak vremena i možda neki nespretni uvjeti za trening su glavni izgovori za stajanje na istom, pogotovo što se treninga tice. Ali što sa onim što nas je i dovelo do skupljanja kila, sa hranom? Ne moraš biti na jednom mjestu da biš shvatio kako si se uopce doveo do sadašnjeg stanja i kako biš se mogao pravilno hranit, jel tako Ako si se bavio nogometom toliko, vjerojatno si nastavio jesti isto, a dosta smanjio potrošnju energije. Pronađi prvo u kojoj hrani je problem pa onda razmišljaj kako treninge uklopiti u raspored....inace, da je biti zdrav i zgodan lako, bez prolivenog znoja i pokoje žrtve , svi bi to bili Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |