spartanski program |
Post Reply |
Author | |
humanflag
Cita FAQ Joined: 10 Listopad 2011 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Listopad 2011 at 23:08 |
moze li mi ko reci nesto vise o spartanskom programu? zapravo ja se sluzim standarnim program koji poznat kao 300ponavljanja medutim, glumci u filmu vjerojatno nisu radili samo taj nacin , pa me zanima ostatak ? :)
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ostatak necemo ni saznat.. Mislim da je taj 300 bio samo test njihovog napretka..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
humanflag
Post Options
Thanks(0)
|
:(
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hehe... imas brdo programa po internetu.. i nemoj mislit da su oni glumci zbog tog nacina treniranja samo dosli onakvi.. stajala je iza njih skupina strucnjaka za sve aspekte fitness-a.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
a i mislim da je za taj trening potrebno toliko rekvizita, da cak i da ti se ih da nabavljati, ne znam di bi ih držao... Ima puno boljih i zanimljivijih treninga, samo treba malo mašte...
|
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
humanflag
Post Options
Thanks(0)
|
a dobro , ima puno nacina hvala bogu :) hvala vam
|
|
Vandaluzijo
Cita FAQ Joined: 13 Travanj 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Par pitanja za upucene, jeli se ovaj program odradjuje svaki dan ili 3 puta tjedno i jel se triba striktno držat tog programa ili se radi usporedno s dosadašnjim programom treninga?
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Npr. ja cu taj 300 program odradjivati od kraja 5 mj. samo kako bi provjerio svoj napredak
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |