New Posts New Posts RSS Feed - Kad raditi kardio?
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Kad raditi kardio?

Post Reply Post Reply
Author
samsung11 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote samsung11 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Kad raditi kardio?
    Posted: 09 Studeni 2011 at 20:00
Ovako, treniram 4 puta tjedno. Pon i cetv. gornji dio tijela. a uto. i pet. donji dio tijela.

Kad i koliko kardia smijjem da radim? Treba mi puno kondicije na proljece. Tako da bi za sad radio oko š sat kardia, poslije nove godine sat i po ili dva...

Problem je sto nemam vremena da treniram dva puta dnevno, pa recimo da radim kardio ujutro a tegove navece. I ovo mi je tijesno...

A niko mi ne preporucuje da mi trening traje duze od sat...

hvala...
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Studeni 2011 at 07:23
cek, koji je tvoj cilj? smrsavit, nabit kondiciju, sta?
Ako je mrsavljenje, onda 30min kardia neposredno nakon utega, a srijedom i subotom na prazan zeludac 45-60min laganog kardia..
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
samsung11 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote samsung11 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Studeni 2011 at 16:08
vise nabijanje kondicije...planiram polumaraton i mozda koji triatlon na ljeto...ali treba mi i mase...

sad ako previse bude kardia strah me da se ne istopim previse...
Back to Top
davor23 View Drop Down
The Boss
The Boss

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote davor23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Studeni 2011 at 16:31
istopit ces se ako ne budes jeo dovoljno.. izracunaj si bazalni, izracunaj koliko trosis trcanjem kalorija, i onda to zbroji, i nastoj pojesti vise od toga :)
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
Back to Top
The Phoenix View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10 Studeni 2011 at 17:01
Originally posted by samsungšš samsungšš wrote:

vise nabijanje kondicije...planiram polumaraton i mozda koji triatlon na ljeto...ali treba mi i mase...

sad ako previse bude kardia strah me da se ne istopim previse...

ako ti je ovo prvo cilj onda si krivo bazirao trening, prvenstvcno bi trebao razmišljati o trcanju i poboljšanju izdržljivosti i slicno , a eventualno odraditi teretanu ukoliko stigneš.......masa i maratoni, triatloni i ne idu jedno uz drugo baš.....ovak ce ispasti da ceš biti manjkav u obje kategorije, nit masivan, nit imao bolje rezultate u trcanju
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.