Boot cam umjesto klasicne teretane? |
Post Reply | Page 123> |
Author | |||
Jane Fonda
Cita FAQ Joined: 21 Listopad 2011 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Studeni 2011 at 17:28 |
||
Pozdrav!
Imam pitanje,nakon 2 mjeseca teretane,u kojoj sam provodila 6 puta tjedno,prebacila sam se na Boot camp vježbe! Da li mi je taj potez dobar? Nažalost,u teretani treneri nisu bili toliko strucni,i to mi je pomalo smetalo. A na ovom programu u jednom fitness klubu je odlicno. Sat vremena bez prestanka + strucna osoba vodi treninge. Htjela bih cuti vaše mišljenje Hvalaaa!
|
|||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a boot camp je tocno što?
|
|||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Možda svi treneri u toj teretani nisu nestrucni nego njihovo je samo da ti pokažu osnove korištenja sprava i usmjere te. Da bi ti netko tocno rekao što , kada i na koji nacin trenirati i voditi te kao što te vode na boot campu za to treba dodatno platiti.
Tako da ako ti je cilj nekakav gubitak kg i malo jacanja bez nekih vecih zahtjeva onda je svakako bilo kakav vođeni program bolji od nasumicnog obilaženja sprava koje se uglavnom svode na nožnu adukciju i abdukciju , trbušnjake i slicno........ |
|||
Jane Fonda
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da,cilj mi je skidanje kilograma i hvala na odgovoru! Bio je samo jedan trener u toj teretani,no to nije sada relevantno. Ostajem pri boot campu,znojim se ko' luda i to je too,ja sretna
|
|||
ruzohr
Cita FAQ Joined: 13 Rujan 2011 Location: Split Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
I ja sam na boot campu i nakon 2 miseca osjecam se preporođen. Kako sam prošli petak zbog utakmice propustio trening, otišao sam u subotu odradit jedan kružni trening. Trcao sam više nego prije boot campa, a na svim spravama sam radio sa 20% vecim težinama nego nakon 6 miseci same teretane.
Ja imam samo rijeci hvale za ovaj trening. Struk sam suzija, a mišici su se lipo oblikovali tako da kilaža nije išla dolje (cak sam i dobija škg od pocetka treninga) |
|||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
a boot camp je što, i kakav je trening??
|
|||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
|||
ruzohr
Post Options
Thanks(0)
|
||
Trening zasnovan na super serijama. Girje, zgibovi na rucama, sklekovi, iskoraci, cucnjevi, mrtvo dizanje i još more vježbi za sve grupe mišica povezani u jedan jako dinamican i ubitacan trening. Nakon sat vrimena imam osjecaj da me je vlak pregazija.
Inace, cili taj princip vježbanja je preuzet iz vojske. Od tu i naziv boot camp. |
|||
alpinist
Post Options
Thanks(0)
|
||
drugim rijecima, varijacija funkcionalnog treninga...
|
|||
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
što je to funkcionalan trening i kako bi izgledao onda nefunkcionalan trening? |
|||
Jane Fonda
Post Options
Thanks(0)
|
||
Baš to,imam feeling da me vlak pregazio :) Ali osjecam se super,toooopim se :) Danas imam trening i ne mogu docekati!
|
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa treniraj sama dalje ak ti se neda cekati novi termin treninga.......Sad kad si vidla kakav bi trebao biti intenztet treninga da bi imao svrhe i ucinkovitost onda nije nikakav problem napraviti i duplo bolji trening u teretani i još ga više individulaizirati (jer ono je za mase, nije pogodno za svaciju razinu i zahtjeve) |
|||
alpinist
Post Options
Thanks(0)
|
||
|
|||
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tocno, to, kakva vojska, cizma u guzicu i te šprehe , to su izmišljotine ...... Funkcionalan trening, funkcionalan trening........nervira me taj izraz pa sam pomislio na trenutak da si ti funkcionalni trening promovator pa reko da mi objasniš razlike |
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
alpinist
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma znam kaj si mislio. Vidim, vec si bio spreman na raspravu...
inace, mislim da netko odradi trening kakav zaista imaju po nekim specijalnim jedinicama, da ne bi tak' brzo ponovno trenirao...
|
|||
|||
ruzohr
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa naravno da jedan pocetnik nece moc odradit terning kakav imaju specijalne jedinice.
Niste baš pravu. Vecina onih sta odustanu od teretane, odustanu jer im postane monotono svakodnevno ponavljanje istih vježbi. Ovako je svaki trening drugaciji i uvik radis neku drugaciju varijaciju vjezbe. Trening je gotovo individualiziran jer ne rade svi iste vježbe i jaci trening od ovoga ja ne mogu odradit. Ne ismijavajte odma ovakve stvari. Pokusaj jedan trening odradit Crossfit. Garantiram ti da neces dovrsit 3 ponavljanja serija po 2š/š5/9 ponavljanja na 5 vježbi. Nakon sta pokusas, ismijavaj. Ja osobno vidim ogroman napredak. U samoj teretani nikad nisam osjetija toliku eksploziju snage pa cak ni nakon 3 puta dužeg vremenskog razdoblja treniranja. |
|||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |