Tuna iz konzerve |
Post Reply | Page 123> |
Author | ||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Studeni 2011 at 21:58 |
|
Pozdrav svima zanima me nešto u vezi sa tunom.
Danas kad sam citao sastojke naišao sam na ovo : Tuna 70% , biljno ulje 27% ( sadrži SOJU )i kuhinjsku sol . Ja tako jedem ribu jer nemam kako , dali je ovo dobar izbor i dali mogu kako drugacije uzimati tunu ! Ovako nekako izgleda moja konzerva
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedi tako il kupuj tunu u ribarnici pa peci, kuhaj............ovako iscjedi ulje ako zelis obrok bez masti ili zamjeni ovo ulje maslinovim........
|
||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koju tunu koristite, kojeg proizvodjaca?? Ja volim Rio mare, ali pojedem minimalno 1 malu na dan pa mi to preskupo, koju vi koristite? Inace odem u Trst i u copu kupim 3 male za 1.60€ a ooodlicne su kupim 20-25 paketa i mirna sam neko vrijeme, sad sam ostala bez njih....a nema razlike izmedju rio mare i copove... Tunu direkt iz konzerve jedem samo rio mare (eventualno Eva ali i ona nije baš jeftina) ove ostale sve dinstam jer su odvratne svježe!! Koja je jeftinija a da je fina?? Hvala |
||
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja rio mare samo iscjedim ulje , to mi je nekako najbrze :D
|
||
animal87
Viden/a u gymu Joined: 28 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 163 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
almare thunfische fillets
preporucio bi svima koji vole jesti tunjevinu.
u 100g ima cak 24g proteina i 1g masti, a konzerva sadrzi 150 g tunjevine.
cjena u hofferu bila je ispod 1eura,znaci manje od 7 kuna i kupio sam 40 i nesto komada:)
neznam kako cjena sada stoji,ali vjerojatno je isto jer to nije bila akcijska cjena.
najbolje od svega je sto to nije neko smece u komadicima,a i nasao sam na netu da je po kvaliteti na drugome mijestu (neko istrazivanje u slo)
|
||
Jedem pileca prsa po kucama. Sa prilogom i bez!
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tuna u konzeri je daleko najneisplativiji izvor proteina.
|
||
animal87
Post Options
Thanks(0)
|
|
nebi se slozio da je najneisplativiji izovr.
|
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://forum.teretana.net/viewtopic.php?t=22742&sid=b69bbe8122c3b75942de688d928f863d s tim da je to što si uzeo vjerojatno na akciji ili neka posebna ponuda, jer tuna u konzervi te gramaže obicno dodje desetak kuna + kolicina žive s kojom nije baš za igrati se. |
||
animal87
Post Options
Thanks(0)
|
|
provjerio sam. nije niti akcijska cijena ni posebna ponuda,to je stalna cijena, a gotovo sva hrana koju ja kupujum u SLO je puno jeftinija, od pilecih prsa do svjezeg sira.
o kolicini zive nebi komentirao jer neznam koliko sadzi,ali po kvaliteti je na drugome mjestu prema istrazivanju u jednom od slo caspopisa. a to sad nemora bit istina:)
|
||
|
||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Znaci kod nas je nema?? Samo u SLO?
|
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Najkvalitetnija tuna iz konzerve koju sam do sad probao je nasa Sardina Postira
Skuplja je nego ostale, ali su zato fino fileti unutra, a ne oni usitnjeni komadici
|
||
animal87
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
puretina iz hoffera je nešto predobro....uopce nema okus puretine, a bome ni boju A i tuna im je super, da...
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
rialova tuna je ok, bar ona verzija mexicana koju sam probala, al nisam procitala deklaraciju :// a k plus je nešto odvratno... rio mare s maslinovim najbolja, sve pojedem skupa s uljem, ali to je samo 80g za 15kn :(
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ta mexicana i ostale s "Okusima" imaju najmanje tune u sebi, puno konzervansa,pojacivaca okusa i skupe su, a proteina vrlo malo.....
|
||
animal87
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |