ruke-djevojke |
Post Reply |
Author | |
IvanaMilica
Cita FAQ Joined: 05 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 13 Prosinac 2011 at 01:05 |
Zanima me iskustvo djevojaka sa vježbama za ruke! U zadnje vrijeme mnogo pažnje posvecujem tome. ja koristim bucice od 0,5kg u toku crobika, i tegove od 3kg za vježbe. Da li je to dovoljno? Ne bih da pretjeram, ali ni da visi meso i koža
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hmmmm Pa najprije....teško da ceš pretjerat što se mišicne mase tice :) A drugo..reci mi koje vježbe radiš i koliki ti je max ponavljanja sa 3 kg? ....a ove bucice od 0,5 ne moraš ni spominjat
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
IvanaMilica
Cita FAQ Joined: 05 Prosinac 2011 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma sa ova 3kg, znam da necu pretjerati sigurno A rezultatima sam zadovoljna (trenutno). Nego onako, zanimaju me druga iskustva....
|
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
A sklekovi? Meni su to zakom vezbe za ruke, u raznim varijantama..
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Također obožavam sklekove (sve moguce varijante), dipseve, francuski potisak, kickbackove, također za ramena lateralna uf, potisak, ova rastura za zadnje rame http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidPosterior/DBLyingRearDeltRaise.html; možda meni najbolja verzija (nisam sad našla) da legneš na klupicu pa spustiš ruku do dolje (da ti ne smeta pod ovako)...
Edited by zika |
|
LiveStrong
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |