D: Ketogena dijeta - kako funkcionira i kako krenu |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Sijecanj 2012 at 14:05 |
Svi komentari na temu: Ketogena dijeta - kako funkcionira i kako krenuti s provodjenjem Edited by Zoki - 01 Travanj 2013 at 12:00 |
|
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
|
_mrki_
Cita FAQ Joined: 30 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
slažem se s alpinistom
|
|
ash
Cita FAQ Joined: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zanima me kad recimo netko krece sa tom djetom, pa ne moze valjda odmah spustiti unos ugljikohidrata na š00g dnevno???
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
osim ako nisi profi bodybuilder ova dijeta je besmislena. poanta života nije biti gladan i nervozan po cijeli dan, vec jesti manje balansiranih obroka tokom dana. ne zamarajte se previše, uživajte u životu, jedite zdravu hranu i vježbajte redovito i sve ce doci na svoje, samo strpljivo. :)
|
|
ash
Cita FAQ Joined: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala :P
|
|
kali-mero
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
imam pitanje , negdje sam citala da povišena koncentracija ketona izaziva oštecenje bubrega , i da ja uvjek imam mucnine kad sam na takvoj dijeti
|
|
keka9
Cita FAQ Joined: 07 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
dijete su nepotrebne,ako poznaš osnovna pravila zdravoga života:ishrane,vježbe,opuštanja........i ako poznaš sebe
|
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Netko bolje podnosi ovu vrstu dijete a netko lošije. Koncentracija ketona je ovisna o tome koliko su nisko spušteni Uh, u nekom nacelu nije loša ( korištena je efektivno u sprijecavanju epilepticnih napada ) te neki narodi jedu na taj nacin ( eksimi ) no nema potrebe za forsiranjem ovakvoga stanja. Odabrati zdravu hranu, imati aktivnosti i to je to |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
kali-mero
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na odgovoru
|
|
Tonkica
Cita FAQ Joined: 11 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Djeluje!!!
|
|
drole
Cita FAQ Joined: 04 Travanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
najbolja dijeta ikada provodio sam ju prosle godine i zadovoljan sam rezultatima .sad sam trenutno pod ketozom i osjecam se fantasticno .
|
|
Bla!
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
Preprošli tjedan 6 dana na ketogenom režimu, a od treceg dana više života je bilo na groblju nego u mom tijelu, no sedmi dan vaga pokazala 2kg koje se nisu vratile po povratku na normalnu ishranu. Ovo je cetvrti put unatrag dvije godine i svaki put 2-2.5 kg manje. Agonija koja skida kile, no po svom iskustvu ne za cestu uporabu
|
|
rajko1986
Cita FAQ Joined: 07 Listopad 2010 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
hm djeluje zanimljivo i kad bi napravio plan prehrane na bazi cca 60 dana ovo bi bilo super ubaciti svaki 3tj ali po meni samo u svrhu šokiranja metabolizma. Jer koja je poanta raditi nešta što nevoliš??? na taj nacin postigneš rezultat u nekoliko mjeseci ali cim ga postigneš odustaješ od torture i kile se vracaju... kuhanje prehrana trening moraju te cinit sretnim i u tome moraš uživati i raditi ono što te cini sretnim jer inace kile nikad neceš pobjediti, bitku dobiti DA ali rat sigurno NE...
poanta cijele ove price o zdravom životu i vježbanju je biti sretan a vježba i zdravi obroci te sigurno cine sretnima amo ako želiš i voliš ono što radiš
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ovakan nacin ishrane pomogao mi je da obavim zavrsno "rezanje" i skinem zadnje 3 kg koje mi je bilo uvijek najteze skiniti.. Medutim, ovakva prehrana dugorocno nije dobra (jedan od dokaza je to sto vas zatvori jer bi trebalo pojesti hrpu povrca da omogucite dovoljno vlakana za normalnu probavu)..ili dodatno unositi vlakna.. uglavnom, tortura je ali se isplati za zadnje rezanje
Imam samo jedno pitanjce..dakle ja sam probala ciklicnu sa punjenjima, a zanima me kod "ciljane" da li netko zna na koje se namirnice misli tocno pod "Što se tice vrste ugljikohidrata, preporucaju se oni sa višim GI koji su i lakše probavljivi kako bi se izbjegla napetost u trbuhu tijekom treninga" ?
Hvala
|
|
Marius
Cita FAQ Joined: 14 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moja preporuka je da se odšetaš do DM-a te kupiš "groždani šecer" (Traubenzucker). Izvrstan izbor UH sa visokim GI. Ovisno o cilju, u TKD dijeti se konzumira od 30-60g (neki cak idu i do 80g) s time da se raspolovi pola prije treninga i pola nakon. Ovisno o cilju, prilagodjavaš kolicinu. Edited by Marius - 31 Svibanj 2012 at 12:36 |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na odgovoru; naime ja koristim vec dekstrozu ali buduci da treniram ujutro zanimala me "kruta hrana" koju bi mogla ukljuciti u dorucak, a da bude visokog GI
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |