Na kojim kilazama treba pocet nosit remen |
Post Reply |
Author | |
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Rujan 2007 at 18:12 |
Na kojim kilazama treba pocet nosit remen na deadliftu, cucnju, itd...
To je naravno individualno i ovisi od covjeka do covjeka, ali zanima me na kojim kilazama vi obicno stavljate remen (ako stavljate) ? Ja osobno remen stavljam samo na onoj spravi kad se nogama gura tezina prema gore (trenutno se ne mogu sjetit imena, moze bit da je leg press ili tako nesto), na tome stavljam remen barem u zadnjoj seriji jer ta sprava omogucava dizanje dosta velike tezine pa ono za svaki slucaj , a i osjecaj je nekako bolji nego bez Pa me zanima kako vi stojite s tim stvarima |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
da li mislis na pojas,,,,,,,,,,,,,,,,pojas treba nositi samo u vjezbanju to jest podizanju maximalnih tezina,najcesce kad se radi cucanj sa tezinom kao i kod benca. stalno nosenje pojasa slabi misice stomaka i ledja |
|
Tomi
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na teškim serijama Leg pressa,mrtvog dizanja,cucnja,veslanja u pretklonu,t-bar veslanja i ponekad bencha.
Al na mrtvom i cucnju mi je obavezno koristiti pojas na teskim dizanjima. Edited by Tomi |
|
Shut up and SQUAT!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |