Trebaju mi savjeti |
Post Reply |
Author | |
mona2405
Cita FAQ Joined: 10 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Veljaca 2012 at 17:22 |
Zovem se Monika,i treba mi pomoc od iskusnih u mršavljenju i u vezi prehrane i tjelovježbe.
Imam 20god,visoka sam 173 i imam 75kg,moja težina je prije 2god bila od 60-65kg,vec dvije godine isprobavam svakakve dijete da smršavim ali mi ništa nepomaže,samo se vrtim u krug smršavim dvije do tri kg i nakon mjesec dana dobijem duplo više nego što sam smršavila. Zamolila bih Vas ako mi možete dati savjete u vezi prehrane i tjelovježbe,pomoc mi hitno treba. Unaprijed hvala! |
|
Sara89
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej!
Na forumu imaš puuuno super savjeta i diskusija. Ali evo par savjeta ukratko: 1. Pokušaj vježbati što cešce! Daj prednost fizickoj aktivnosti pred rezanjem kalorija, da ne dodje do usporavanja metabolizma. Za mršavljenje bih ti preporucila bar 4-5 treninga tjedno. 2. Jedi zdravo i umjereno. Za pocetak smanji bijelo brašno, šecer, masti životnjskog porijekla i sol. Nemasni proteini (posni sir, pileca prsa, riba...) i orašasti plodovi su zakon borci protiv gladi. 3. Najniži dnevni kalorijski unos ne spuštaj ispod onog potrebnog za osnovne životne funkcije iliti bazalni metabolizam. Za tebe bi to bilo 1500-1600 kcal (odokativno :)) 4. Spavaj, izbjegavaj stres i biraj treninge koji te vesele! :) Želim ti puno srece, budi strpljiva i rezultati ce se pokazati!
Edited by Sara89 - 15 Veljaca 2012 at 12:17 |
|
Život pocinje svakoga dana.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |