sa kucnog vjezbanja u teretanu |
Post Reply |
Author | |
mala
Viden/a u gymu Joined: 28 Ožujak 2007 Location: Cyprus Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Rujan 2007 at 11:46 |
Jucer sam odradila prvi trening u teretani. Nisam vjezbala apsolutno nista dva mjeseca i skembica je pocela rasti :) Do sada sam vjezbala kod kuce ali ipak sam se odlucila za teretanu jer imam veci izbor spravica. Imam jedno pitanje ; vjerojatno cu ici dva puta tjedno u teretanu pa me zanima da li je potrebno odraditi svaki trening sve grupe misica ili da to prerasporedim, npr. jedan trening za gornji dio tijela, a drugi za donji dio tijela. Ima li tko kakav prijedlog, po mogucnosti strucan? |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ces ic 2x tjedno, onda u jednom treningu obuhvati ledja, prsa, ruke a u drugom treningu ramena, trbuh, guza, noge
To je to sto se misicnih skupina tice. Slobodno ti ubacis umjesto treninga za guzu nekakav oblik crobnog treninga npr orbitrek, steper itd. |
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo citao sam to na jednoj stranici pa sam mislio da bi ti moglo pomoc, s obzirom da tek kreces u teretanu. Ugodno vjezbanje Edited by Ive_ri |
|
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kao zena ipak moram zauzeti drugacije stajaliste. Hihihi.... Kako mislis ici samo 2x tjedno ipak ti je pametnije odraditi cijelo tijelo, kruzni trening. Radi s max tezinama i nemoj raditi duge pauze izmedu vjezbi. Tako ces ubrzati metabolizam sto ti je jako bitno ako mislis mrsaviti trenirajuci na spravama. Predlazem ti da radis superserije. Ako hoces, imam ti ja jedan A i B trening pa ti ga mogu napisati. Rastura! To je sve sto mogu reci za taj trening, ali je stvaaaarno dobar. |
|
mala
Viden/a u gymu Joined: 28 Ožujak 2007 Location: Cyprus Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jucer sam uspjela dogovoriti trenige 3x tjedno :)
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Svejedno, nemoj raditi po grupama misica. To ti je moj prijedlog. Vjezbanjem cijelog tijela ubrzavas metablizam, a tako se i brze rijesavas masnih naslaga. Ili si mijenjaj svaka 2 tjedna program - 2 tjedna radi po skupinama, a 2 tjedna cijelo tijelo. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |