Pitanje i savjeti oko prsa i ledja |
Post Reply |
Author | |
MatijaV
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2012 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Veljaca 2012 at 15:09 |
Ovako imam 16 godina visok sam 183cm a težak 65kg, a imam sljedeci problem, bio sam kod doktora i rekao mi je da sam prenaglo izrastao te mi se nije razvio kako treba prsni koš i ledja, te me je poslao u teretanu na vježbe.
Sad mene zanima dali ima tko kakav savjet koje vježbe najbolje raditi? I šta bi mogao raditi u teretani pošto me je doktor poslao? Još do sad nisam išao u teretanu bavio sam se s sportom(nogomet) više ne, doma znam vježbati ali ništa posebno. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Matija, predlažem da se malo potrudiš - pred tobom je cijeli portal, forum, video vježbe i sve što ti je potrebno.
Edited by Zoki - 22 Veljaca 2012 at 15:28 |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
MatijaV
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2012 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti, novi sam na forumu.
Sutra cu ici na razgovor u teretanu s trenerom pa cu vidjeti šta ce mi reci.
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošao!
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
MatijaV
Post Options
Thanks(0)
|
Bio sam juce u teretani, i od utorka krecem valjda cu se snaci ;)
|
|
MatijaV
Post Options
Thanks(0)
|
Imam pitanje. Ispricavam se na duplom postu.
E zanima me dali ima tko kakav savjet u vezi prehrane. Pošto sam srednjoškolac u školi ima kantina ali to su samo sendvici pizze i takve stvari, e sad mene zanima kakav nacin prehrane bi bio najbolji za mene. Trener mi je predložio neke vježbe, ali ako imate vi neki plan bio bi vam zahvalan da mi kažete koji dan šta raditi inace mi je reko da u pocetku najbolje dva puta tjedno, da idem... Znaci trebao bi neki pravilan nacin prehrane(slobodno napišite pa cu se ja odluciti) I neke vježbe. Unaprijed Hvala.
|
|
MatijaV
Post Options
Thanks(0)
|
Itko?
|
|
musicgirl
Cita FAQ Joined: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 83 |
Post Options
Thanks(0)
|
pretraži malo https://www.fitness.com.hr/Prehrana.aspx
imaš puno izbora i jako je korisno |
|
MatijaV
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ga, odradio sam vec 18 tura u teretani i promijenio sam si trening u dogovoru s trenerom jedan dan radim gornji dio tijela drugi dan donji dio tijela... i osjecam jake bolove u gornjem dijelu mišica jedva ustajem i hodam znam da je to zato jer sam jako dobro odradio trening.... e sad mi treba neki savjeti kako da ublažim te bolove... dok se tijelo ne privikne malo na to.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
a pij voltarene.. he he |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemoj samo pit tablete, ne bi trebao svaki dan vježbat ak te toliko boli, džabe vježbanje i zdrava prehrana(ovo može puno pomoci pri oporavku) ako se mišici ne stignu odmorit a to traje od 48-72 sata (bar sam ja ovdje tako procitao) a velikim mišicnim skupinama treba više nego malim pa razmisli o tome
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |