Bodybuilding idoli |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Rujan 2007 at 15:40 |
|
Koji su vasi bodybuilding idoli ?
Meni Arnie Slobodno stavite slike, filmice.. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
idemo malo osvježiti ovu temu:
stavite slike svojih BB idola: Arnold Schwarzenegger |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
švarci naravno
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vidi se po avataru.. |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Naravno, e da moram pogledat pumping iron, skroz sam zaboravio |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja sam ga pogledao sto puta i sad ga znam nekad pustit kad treniram
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajmo ..stali smo malo.. bacite slike svojih idola..
|
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ali ja nemam BB idole
zapravo sad sma se sjetio opet cu vas ubiti s jednim iako nije profi Edited by Iluvatar |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlicne slike, ovo mi je taman, ni previše ni pre malo :)
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
@ Illy
Timberwolf, hodajuci anatomski prirucnik, al doslovno |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Hektor
Cita FAQ Joined: 17 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 48 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Idol? Hm, defitinivno Kai Greene. Masivan, a pokreti opet tako mekani i gipki. Elegancija uprilicena u tijelo. Samopouzdanje kojim odiše Kai Greene je fascinirajuce.
Kai Greene-Champion of Mind. http://www.youtube.com/watch?v=uZIpc0LeJg8 Edited by Hektor |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Previše mase s obzirom na njegovu visinu, izgleda mi više okruglasto nego lijepo |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni je on bolje izgleda prije š0 godina
|
||
Claric
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2011 Status: Offline Points: 89 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo je jedan Dorian Yates...
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zvonimir Cutler
Arnold 4ever !
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |