Trening prsluk - 10 kg |
Post Reply |
Author | |
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Ožujak 2012 at 18:10 |
Upravo sam bio na trcanju i toplo bi preporucio svima Trening prsluk,, mislim da sam se sav upalio,, ovo ce mi ubrzat moj cilj 100% ,,,kvalitetan je i isplati se uzeti pogotovo jer mozete mjenjat kilazu!!
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja moram prvo malo kondiciju dobiti , iako bi mi ovo dobro bilo i za zgibove i sklekove
|
|
deejay
Viden/a u gymu Joined: 10 Veljaca 2012 Location: cerna Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlicna stvar za zgibove i sklekove
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
staviš par debljih knjiga u ruksak i vec si prešišao 10kg, ili za one hardcore, dvije tri cigle u ruksak i opet dodje na isto. za zgibove i dipse imate pojas i lanac i dodajete utege, cemu prsluk s utezima?
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
sa ruksakom nije isto sve ide na ledja tj. kralježnica se više opterecuje
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |