D: 10 najjacih vježbi za ruke |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Ožujak 2012 at 16:56 |
Dobar :)
|
|
SFC. tyros US SPECIAL FORCES ASSESSOR
|
|
Nautilus
Cita FAQ Joined: 29 Sijecanj 2012 Location: Prim-goranska ž Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
To mi treba:)
|
|
dinkoda
Cita FAQ Joined: 30 Travanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super.
|
|
kralj
Viden/a u gymu Joined: 15 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
ove ce mi vjezbe dobro doci jer dizem tegove svaki dan :))
|
|
Vracko
Cita FAQ Joined: 16 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prvi put sam došao na ovu stranicu i prvi puta vidio neke vježbe i mogu rec da sam ugodno iznenaden.
|
|
Tuna
Cita FAQ Joined: 02 Rujan 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
jako mi se svidjaju vijezbe
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Radite 2 mjeseca svaki trening mrtvo dizanje umjesto izolacija bicepsa i tricepsa i imat cete vece ruke nego da radite samo vjezbe za biceps i triceps. Kad cete vise shvatit da se masa ne nabija izolacijskim vjezbama. Koliko puta to moramo ponavljati? Svaki dan?
|
|
vedro1234
Cita FAQ Joined: 20 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
slazem se potpuno s extremefitom....u praksi sam se uvjerio u to :)
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
extreme...a što ako se žele maknuti masne naslage oko bicepsa, a pogotovo tricepsa?
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
vedro1234
Cita FAQ Joined: 20 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemoze se skidat masne naslage samo sa odredjenog dijela tijela!!!.
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
a ma to znaju i vrapci na grani nego, vidim da se ovdje govori o jacanju bicepsa/tricepsa...a to ne želim
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
9ZMAJ
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlicno
|
|
vblazevic
Cita FAQ Joined: 16 Veljaca 2013 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dugo vremena sam radio razno razne vježbe za ruke koje su gore prikazane - odlicne su, ali najviše rezultata su dali zgibovi s podhvatom!!!
|
|
thaiwarrior
Cita FAQ Joined: 25 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ne mislim nista
|
|
obe
Cita FAQ Joined: 22 Rujan 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
zdravo, ja sam pocetnik i nedavno sam kupio leptir spravu pa bi trebao savjet kako da vjezbam? znam sve pravilno samo me zanima jel u serijama da vjezbam i po koliko? hvala.
|
|
obe
Cita FAQ Joined: 22 Rujan 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
zdravo, ja sam pocetnik i nedavno sam kupio leptir spravu pa bi trebao savjet kako da vjezbam? znam sve pravilno samo me zanima jel u serijama da vjezbam i po koliko? hvala.
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |