Idemo do kraja ili kako se riješiti sala? |
Post Reply |
Author | |
cromeister
Cita FAQ Joined: 07 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 10 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Travanj 2012 at 19:32 |
Dragi fitovci, nakon uspješno provedenih, malo modificiranih, treninga za masu i treninga za definiciju jako sam zadovoljan rezultatima!
ALI ostalo je nesto malo masnih naslaga i to bih htio rjesiti do ljeta! Ali ne znam kako, nemam više programa da ga slijedim! Pa mi treba vasa pomoc! Mislio sam, mozda, krenuti s nekim full body treningom ili nesto slicno.. Takodjer savjeti o prehrani, jer sam u tom podrucju najslabiji? Svaka pomoc je dobro dosla. Hvala |
|
sandyst
Cita FAQ Joined: 16 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
znaci jedi za dorucak puno bjelanjaka poširaj ih, peci, kuhaj...ili druga varijanta zobene pahuljice, treca raženi kruh s necim
(moj omiljeni dorucak: 2 fete raženog kruha tostirane a izmedju njih kuhani list blitve i jaje na oko al jedno oko i 3 bjelanjka ) za rucak kombiniraj piletinu/puretinu/ribu lešo ili peceno s nekim povrcem ( blitva/brokula/kaul/ salata/kupus itd. s krompirom/tjesteninom/rižom itd...) moj omiljeni rucak: juha od tikvice i piletina u integralnoj tortilji s krcato povrca i domacom šalšom) za veceru: posni sir, grah, tuna, povrce...itd. moja omiljena vecera: sarma od blitve u kojoj je tuna i posni sir. medjuobroci: bademi, lješnjaci, orasi, mekinje, shakeovi, whey... Ja s ovim svim radim razne varijacije svaki dan i super se osjecam |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |