Dodaci prehrani |
Post Reply |
Author | |
ZGD
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Svibanj 2012 at 22:35 |
bok svima
nisam znao gdje tocno da pitam, ovdje ili u dijelu foruma gdje se razgovara o prehrani, pa buduci da sam pocetnik odlucio sam ovdje gledam ovaj web shop https://www.fitness.com.hr/shop.aspx pa me zanima koja je razlika izmedu ovih proteina koji su u sekciji "proteini" i ovih koji su u sekcij "povecanje mase" jer kolko kuzim i jedni i drugi sluze kao dodatak prehrani u svrhu povecanja misicne mase ako netko ko se kuzi u to ima vremena ukratko objasniti bilo bi super... pozdrav! |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovi za povecanje mase su zmiksani proteini sa ugljikohidratima, dok su proteini cisti protein.........
Namjena prvih je popuniti dnevni kalorijski unos pošto obicno mjerica sadrži 1000-1500 kalorija ako se ne varam , no stvar je da placaš skupo te UH koji su i onako prilicno nekvalitetni , te ne vidim smisao placati to osim ako si ljencina i neda ti se smiksati svoju kalorisjku bombu.Ili jednostavno imas love pa te nije briga. Tak da uvijek je bolje kupiti ciste proteine i sam si napraviti svoj kalorijski booster ako ti zaista treba a mozes ih i koristiti sa strane kao PWM ili dodatak obroku bez trapanja suvišnih kalorija..... Edited by The Phoenix - 10 Svibanj 2012 at 23:06 |
|
ZGD
Cita FAQ Joined: 10 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aha... znaci najbolje uzimati ove obicne i jos glukozu poslje treninga. Ili ima jos nekaj?
I hvala na odgovoru.
|
|
Zyzz
Cita FAQ Joined: 27 Veljaca 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 60 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kao što ti je phoenix opisao, zahebi te mass gainere i te pizdarije. Lijepo popij whey sa glukozom i pojedi 1 bananu oko 30 min nakon što si popio pwm.. S time da bih ti ja preporucio da još i prije treninga pojedeš neke uh poput zobenih + banane + mlijeko, ja si to volim pojesti oko sat i 15, sat i pol prije treninga da mi daje energiju. Zobene sadrže dosta vlakana i usporavaju absorpciju/probavljanje hrane stoga ceš kroz cijeli trening crpiti ugljikohidrate koji ti trebaju za izvodjenje vježbi te ce to biti dosta dobra kombinacija sa pwm-om koji ceš popiti odmah nakon treninga.
Po meni je to puno bolje nego da jedeš neke gluposti ili da si skoro pa praznog želuca na treningu i onda samo uzmeš pwm kasnije, ovako imaš bolji efekt i kontinuirano se opskrbljuješ energijom i odredjenom dozom proteina - prije treninga, tokom treninga i nakon treninga. Takodjer ja volim poceti piti pwm pred kraj treninga, recimo ako mi trening traje 60 min, u 50'toj minuti pocnem polako piti whey i popijem ga do kraja recimo 5 min nakon treninga (65 minuta). |
|
"What do you imagine?"
He replied, "What do you?" I told him to run faster, I like to imagine that i am being chased by wolf. He smiles and says, "In my mind, I am one that is chasing the wolf." |
|
Davidd53
Cita FAQ Joined: 17 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ljepo je covjek obajsnio i ja ti preporucujem da se njegovi uputa drzis obavezno!!!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |