Ludi recepti |
Post Reply |
Author | |
Marius
Cita FAQ Joined: 14 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Svibanj 2012 at 15:04 |
U današnje vrijeme sve više i više ljudi prati trend zdravog i aktivnog života. Iz letargicnosti i nekretanja postaju živahni i aktivni, treniraju x puta tjedno, rade cardio, hrane se zdravo...
Svi mi koji vodimo takav nacin života, svi aspekti, od treninga do suplementacije; nam je tip top veliku vecinu vremena i nemamo potrebe za nezdravom hranom , a kamoli za time da ne budemo aktivni! Zanimalo me, kako bi izgledao jedan obrok ili jedan dan sa Vašim najludjim receptima u kojima si dopuštate "životne radosti" koje zacepljuju krvne žile, šecer u krvi naglo skace itd. Vjerujem da je puno Vas culo za Epic Meal Time, al evo jedan link ispod kao primjer "brutalnog" recepta što bih od toga stvarno htjeo probati i ako treba doživjeti infarkt! hehe Volio bih cut vase ideje koje bi htjeli isprobat! Edited by Zoki - 25 Svibanj 2012 at 17:40 |
|
Fitness.com.hr team
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dodao sam YouTube video u post.
Ovaj giant protein bar je sick...
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
_mrki_
Cita FAQ Joined: 30 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kakve budale, vec sam gledao neke njihove stvari i stvarno nisu normalni.
Bacon rulez! |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja želim onaj protein bar
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Marius
Post Options
Thanks(0)
|
Decki su zakon!
Ajmo ljudi, dajte neki svoj psiho recept. Ja razmišljam napraviti šiziku punjenu cevapima! Takodjer Nutella, cookies and cream sladoled, lješnjaci i šlag na vrhu, sve u mixer i voila! :P Edited by Marius - 28 Svibanj 2012 at 10:17 |
|
Marius
Post Options
Thanks(0)
|
Bacon strips and bacon strips...idealno za keto dijetu |
|
Andrinooo
Cita FAQ Joined: 21 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ludi su skroz!!!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |