D: Kreatin – kako koristiti da dobijemo najbolje rezultate ? |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
mumi
Cita FAQ Joined: 05 Lipanj 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Lipanj 2012 at 20:05 |
Svi komentari na temu: Kreatin – kako koristiti da dobijemo najbolje rezultate ?
jako zanimljiv clanak zanima me trziste u BIH za kreatin sve nnnnnajjjj |
|
DIKA1
Cita FAQ Joined: 09 Studeni 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlican clanak !!! A++++++ ! , Mnogo mi znaci , obzirom da zivim na New Zealand !!!, Najbolji ste !!!
|
|
hsoone
Cita FAQ Joined: 28 Studeni 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zdravo, zanima me nekoliko stvari vezano za kreatin. Poceo sam ga koristiti danas.
1. U fazi punjenja - prva doza treba biti ujutro na prazan stomak, ili poslije dorucka ?
2. U fazi punjenja - nakon doze na prazan stomak , 1h poslije jedem zobene pahuljice sa mlijekom. Cuo sam da se kreatin inace ne smije piti sa mlijekom , pa da li ovo ima ikakve veze ?
3. U fazi odrzavanja - kada piti kreatin na dane kada vjezba, prije ili poslije treninga ? Na dane kada ne vjezbam bilo kada ?
4. Ako u fazi punjenja unosim 20gr dnevno , 4 x 5gr , da li to znaci da moram poslije svake doze (20-30min) imati obrok ?
5. Koliko vode dnevno je neophodno piti u fazi punjenja, a koliko u fazi odrzavanja ?
|
|
leo1234
Cita FAQ Joined: 15 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
evo jedno pitaje bavim se street workout i imam 15 godina i uzo bi to a kad bi to presto piti sta bi mi se dogodilo
|
|
wucko
Cita FAQ Joined: 19 Srpanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pijem kreatin dimatize, ne idem u teretanu, vezbam kod qce, imam bucice i vezbam komplet telo sto je moguce raditi bicicama.... nisam zadovoljan rezultatom, pa me interesuje sta bih mogao promeniti da bi imao napredak, pijem ga pre i posle treninga....
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
ima hrpa stvari koja može utjecat,
jel sredjena prehrana, jel trening dovoljno intenzivan, spavaš li dovoljno, napiši što kako radiš pa cemo vidjet |
|
Ranca
Cita FAQ Joined: 17 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja treniram odbojku,jel mogu da pijem kreatin,a da ne idem u teretanu,a da se dobro razvijem? ???
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije nužno ici u teretanu za " Dobar izgled" Ovisi što želiš ... puno toga možeš kod kuce obaviti...uglanvom neceš se toliko razviti od odbojke..koliko od vježbe snage..koja potice mišice na rast....
Možeš ti piti kreatin...ali ako misliš da ce ti on nabiti mišice bez da ne napraviš i 1 sklek varaš se :) A pogotovo ako prehrana nije ti balansirana...jer kreatin ne hrani tijelo...niti vježba mišice cak nema ni kalorijsku vrijednost..
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Ranca
Post Options
Thanks(0)
|
Naravno,radicu sklekove,trbusnjake,zgibove,sve to.vise puto na dan,i pritom cu ici na treninge,ja samo hocu da nabijem masu.i.nesto misica,ali ne znam.kako...imam 70kg,a visina 186?
|
|
Ranca
Post Options
Thanks(0)
|
???
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bez prave prehrane i tezinskog treninga tesko ces nabit masu
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Ranca
Post Options
Thanks(0)
|
Pa hranicu se ja kako treba,samo me zanima,jel mpgu da nabijem masu ako ne idem u teretanu?
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moguce je... zgibovi svakako razvijaju ledja.. sklekove mozes rsdit s nekon torbom na ledjima da daju dodatni otpor.. skokove na zid za noge. Itd itd..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
masu dipseva, sklekove kreneš pa radiš sa nogama na povišenjem koje s vremenom ne pocneš dizat sve više gore, isto tako možeš i na rucicama/loptama itd. Ima masu nacina da ti ne treba ni 5kg utega. Al bez obzira na to ipak je malo lakši nacin kada imaš na sebi dodatnu težinu, investiraš u vestu, par gumenih traka i moš dobit dobar rezultat.
|
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Masu neceš dobiti ni od teretane ni od utega ni od sklekova ni od nicega ako ne unosiš više energije kroz hranu nego što denvno potrošiš.... :)
Bilo bih lijepo kada bih znali dali si uopce u suficitu...malo pokaži što jedeš Vježbanjem ceš potaknuti da rastu mišici...pogotovo ako snagu koristiš ne trebaš uopce puno investirati....sam imaš mnogo toga vjerovatno kod kuce što možeš koristiti za pocetak...kao što su dipsevi zgibovi sklekovi cucnjevi skokovi..i monoštvo toga polako možeš skupljat ostavljati sastrane za utege koje možeš kupiti...jer zašto bih išao na benc ako ne možeš uraditi 20 normalnih sklekova? razmisli malo.... Tako da vježbaj za pocetak snagu ostavi se kreatina na jedno vrijeme...radije uloži na prehranu i sastrane odvajaj za utege danas sutra ako želiš ili clanarinu u teretani
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Nedim1884
Cita FAQ Joined: 23 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Morao sam da se registrujem zbog izjava nekih ovdje , bavim se kickboxom vec duze vrijeme tako da znam neke stvari o tome, naravno da mozes dobiti masu radeci kuci sklekove uz kreatin to ide jos bolje jos ako uzimas prije spavanja banane kokos mlijeko za mjesec dana ces se popraviti ,Kada radis sklekove stavi sebi na ledja nesto ja sam koristio manju ciglu ali ti moze plocicu tega ili sta vec imas tako ces varati tijelo da mu treba vise snage i ono ce povecavati snagu i masu ,,a preporucena je odbojka uz to sve jer neces izgubiti na brzini zbog uzimanja kreatina ,Nadam se da sam ti pomogao u ostalom ovo sto sam ti rekao mozes naci na ozbiljnim stranicama o sportu ja sam tako radio i sad imam 80 kila a imao sam 70 i nisam imao snage u opste i ako sam radio fizicke poslove dosta .Pozzz
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |