New Posts New Posts RSS Feed - Pocetnik
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Pocetnik

Post Reply Post Reply
Author
Zen View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Pocetnik
    Posted: 07 Srpanj 2012 at 20:13
Kao prvo pozdrav svima Vama ovdje i starima i novima!

Evo iskreno, ne bih nikad rekao da cu se logirati na ovu stranicu. Nikakvo vrijedjanje, no lagano uvidjam da nije sve to zdravo ni tako loše! Dapace, dobro je!
Kaj se tice mene, do negdje 19 godine života bavio sam se raznim sportovima, naravno od svega po par godina. Znam tu i tamo haklat šicu, citav život se vozim na bicu, kaj još ima, dobra rima!   :-)
Loša strana: kronicni asmaticar,pušac u pokušaju prestanka
Dobra strana: Pozitivac
Razlog ponovnog ufuravanja u formu: po prirodi sam mršav,no još k tome imam pileca prsa (ne samo da se hranim pilecim prsima nego ih i imam),pa mi je zbog toga svega laganini istaknuta škemba. A da, komplexi! Tako da mi je cilj radit na gornjem dijelu tijela brutalno.
Krenuo sam od pocetka tjedna u teretanu i da, osjecam nusculfiber fino. Išao sam vec ranijih godina u teretane,no uvijek s nekim. No moram Vam priznat, da se skroz super osjecam od kad sam krenuo solo!

Vidjeh da ljudi znaju na predstavljanju postavit koje pitanje,pa cu evo i ja:

Imam od kad sam zadnji put pohadjao teretanu prije par godina, Weider-ov prašak za mišicnu masu kojem je rok trajanja istekao u 3.mjesecu ove godine. Naravno.moje pitanje je da li smatrate da je ok. potrošit to do kraja s obziorm da je to prah ili se mogu otrovat???

Drugo pitanje, vezano uz prehranu.Citao sam vec ovdje na forumu razne recepte i citat cu ih još,jer nisam baš neki znalac u kuhinji,no imam gdje,pa je ovo vjerovatno pocetak mojih kulinarskih majstorija. Da,htio sam reci da bi jako volio za pocetak ako mi netko može nabrojit namirnice za zdravu prehranu,koliko se kome da?!

I zadnje,vjerovatno smiješno no eto fakat nemam pojma: da li se zobene pahuljice moraju prokuhat il se žderu sirove?!

Hvala svima i nadam se ugodnom druženju!

Back to Top
Slavonka23 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Slavonka23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Srpanj 2012 at 20:30
Pozdrav!

Što se tice zobenih, možeš ih kuhati, a i ne moraš... ja ih stavim u toplo mlijeko i ostavim da odstoje 2min i njaaaam njam Wink

Što se tice namirnica - piletina, puretina,govedina, riba, razno povrce,voce, posni sir, orašasti plodovi....
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
Back to Top
katniss View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote katniss Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Srpanj 2012 at 11:30
prvo baci cigarete u pec... špotam te ko astmaticar kojemu smeta samo smrad cigarete,ne dolazi u obzir da ikad zapalim i zbilja ne razumijem ljude koji imaju probleme s plucima i još puše.. mani se toga prvo...

drugo, dobrodošao LOL 

i trece slavonka ti nabrojala namirnice, imaš tu negdje i tablicu kalorisjkih vrijednosti: https://www.fitness.com.hr/prehrana/nutricionizam/Tablica-kalorija.aspx

pa tu ima hrpa dobrih namirnica... 
a ovo sa rokom trajanja? hm neznam, znam da je taj rok približan, tj. rok definiran dok kad ce neka namirnica/lijek ispoljavat svoj 100% ucinak do tog datuma (okej osim mlijeka, sireva i pokvarljivih proizvoda-svježih namirnica) poslije svoj ucinak ispolje manje... tako da mislim da bi mogao uzet, pa ako probava dobro prodje taj dan, ne dobiš nikakve smetnje potroši do kraja, šteta da bacaš.. 
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.