Whey za maloljetnikeee |
Post Reply |
Author | |
puky1337
Cita FAQ Joined: 17 Lipanj 2012 Location: Rijeka Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Kolovoz 2012 at 14:27 |
Dakle, bratic mi je ponudio da mi nabavi 5kg proteina. Imam15 pa se pitam dali je to prerano za mene. Svakodnevno jedem piletinu, tjesteninu i druge stvari pune proteina ali rezultati su vrlo mali. Zato se pitam dali da ih uzimam i dali ce mi pomoc.
Unaprijed Hvala! CHEEERS! |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nece ti pomoc, sredi si prehranu i trening za pocetak.
|
|
puky1337
Cita FAQ Joined: 17 Lipanj 2012 Location: Rijeka Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mozes li mi preporucit nesto u vezi toga?
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Prerano za šta, bjelancevine? :) Steroidi su nešto drugo
A pomoc ti nece ništa ako prvo ne definiraš osnove prehrane i treninga, kako ti je extreme napisao. Ako imaš slabe rezultate (pitanje je što uopce želiš i u kojem vremenskom roku), nešto krivo radiš. Ili krivo jedeš, ili krivo treniraš..ili oboje. A i kud žuriš, tek ti je 15 |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
vedro1234
Cita FAQ Joined: 20 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja cu ti preporucit,ukucaj u google fitnessangels.net i citaj,gledaj i pocni to sve sta vidis i procitas primjenjivat
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |