D: Trening u "zoni" - jedini ucinkoviti tip treninga koji postoji |
Post Reply |
Author | |
ddane
Cita FAQ Joined: 07 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Kolovoz 2012 at 10:04 |
Svi komentari na temu: Trening u "zoni" - jedini ucinkoviti tip treninga koji postoji
hehe.... odlicni savjeti. na neki cudan (a ustvari u dobroj mjeri pozitivan) nacin, zaista motiviše da na sledecem treningu covjek dadne više od sebe. narocito mi je zanimljivo ovo spominjanje straha, jer misim da je vecina ljudi svjesna da ce ostvariti napredak i postici cilj za koji se bori ako samo malo više dadne sebe u to - a ipak vecina nas se toga plaši. :D :D |
|
kikigenu
Cita FAQ Joined: 28 Travanj 2013 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
slazem se u potpunosti. voljni momenat je najbitniji ali i najodsutniji kod vecine. i svi znamo da kad prelomimo u glavi, eto rezultata. a do tada No gain but no more pain hehe
|
|
iCANiDO
Cita FAQ Joined: 04 Travanj 2013 Status: Offline Points: 0 |
Post Options
Thanks(0)
|
Genijalan tekst, iskušala u praksi, i doista je tako :D
|
|
awergaew
Cita FAQ Joined: 02 Svibanj 2016 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
sve super al me malo bode u oci ono:zelite biti u kondiciji?patite u AEROBNOM?zasto bas aerobnom,znam da znate i za druge opcije al neki ce to doslovno shvatiti pa je bolje mozda ne izdvajati te stvari uopce,ili to preformulirati drugacije,da ih se ne uzme zdravo za gotovo..takoder i za ovo super snažni i ekstremno velika opterecenja...
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |