Traka za trcanje? |
Post Reply |
Author | |
psihomehanicar
Cita FAQ Joined: 04 Rujan 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 04 Rujan 2012 at 15:11 |
Pozdrav Planiram da kupim elektricnu traku za trcanje mada se u trake uopšte ne razumijem, listajuci oglase na internetu naišao sam na 2 trake koje dobro izgledaju i koje planiram da odem pogledati. Pošto nisam neki strucnjak za sprave, prvo želim s vama da se posavjetujem.Šta kod traka treba gledati, koje osobine? Prva traka se prodaje za 300 E, polovna je, ima 12 brzina, nagib od 1-10, 10 programa za trcanje, mjerenje pulsa i namjenjena je za osobe do 100 kilograma, evo je na slikama ispod: Druga traka je po rijecima prodavca korištena samo 2 mjeseca i prodaje se za 340 E, evo je na slikama ispod:
Prva mi novije i bolje izgleda mada koliko vidim korištena je u teretani, pa se bojim u kavom je stanju.
Recite mi svoje mišljenje o trakama, kako vam se cine i šta bih trebao gledati kada ih kupujem. Da napomenem, moja trenutna kilaža je 81 kg, a visina 173 cm Hvala unaprijed! Edited by psihomehanicar - 04 Rujan 2012 at 15:23 |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovisi šta ti je cilj, ali skoro sigurno bacanje para. jedino sprava koju odobravam je veslacki ergometar ili jedna vrsta bicikle koje nema za kupit kod nas. pozz
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |