riblje ulje - kada i zasto? |
Post Reply |
Author | |
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Rujan 2012 at 14:59 |
Kupila ja sebi riblje ulje jer sam vidjela da moderator foruma to preporucuje pa me sad zanima sljedece:
1. na bocici pise uzimati 2-3 kapsule uz obrok - kaze teta u ljekarnoj uzimaj 1.. Koliko sad na kraju da uzimam i kada? 2. negdje sam procitala o utjecaju kofeina na riblje pa me zanima koliko mora proci od tablete do popijene kave 3. trebam li (ovo sam cula od osobnog trenera) na pocetku prvih tjedan dana koristenja piti smanjenu dozu, npr 1 kapsulu da se tijelo navikne pa onda preci na 2 ili 3 koliko se ovdje navodi zahvaljujem na odgovorima p.s. postala sam ko svoja baka- neznam tocan broj kapusla koje unosim od suplemenata :D |
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Koja je firma i naziv proizvoda?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
dietpharm, u 1 kapsuli:
rible ulje 1000mg; EPA 180 mg;DHA 120mg naziv proizvoda: Omega 3 Edited by avangarde - 28 Rujan 2012 at 15:29 |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
1 kapsulica ti je ništa, ipak su potrebne neke vece kolicine za neke benificije, tak da bi to bilo cak i 10 kapsula OK.....ja uzimam tak do 10g ulja, što bi bilo ukupno 3gEPA/DHA ukupno. Preporuka kupi si tekuce ulje, jeftinije je u principu iako se i mogu kapsule naci jeftinije ako uhvatiš neku akciju
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
probala sam prije par godina s tekucim :P nije islo unutra :D a nista, uzimat cu onda 2 uz svaki obrok (6 na dan). Uz ovo koristim jos laneno- oko 2 zlicice na dan, ribu jedem svaki drugi. Cilj mi je samo poboljsat oporavak
thnx Edited by avangarde - 28 Rujan 2012 at 16:30 |
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ni ono tekuce sa aromom ti ne odgovara ?
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
probala sam s aromom vanilije..katastrofa..
|
|
Anarion
Cita FAQ Joined: 13 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 27 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gdje nabavljate riblje ulje i po kojoj cijeni?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |