Koje se nezdrave hrane nikako ne možete odreci? |
Post Reply | Page 123 7> |
Author | |
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Rujan 2012 at 11:41 |
Evo pokrecem ovu temu s namjerom kako bi doznali koje nezdrave hrane se nikako ne može odreci odnosno stalno vam ona radi "probleme".
To su možda palacinke, torte, kolaci, cokolade i sl. Namjera ove teme je da se pronadju zdravije verzije ili slicne alternative s kojima bi mogli zamijeniti tu nezdravu hranu. Osobno obožavam cokoladu i svaki dan grickam koju kockicu. Ne jedem vise klasicne mlijecne vec samo crne s udiom kakao od 70% s cijelim lješnjacima. One obicno imaju manje šecera, manje provociraju inzulin i dopustim si 1-2 kockice svaki dan. Ajde, napišite koje nezdrave hrane se nikako ne možete odreci pa cemo tu prodiskutirati te cemo napisati i clanak sa zdravijim verzijama iste hrane.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
mogu se odreci svega ako toga nemam u frižideru ali ako to vidim ili sam na fešti nema odricanja
|
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
slicno ko markan1989 :P ak je linolada u frižideru, sanjam ju cijeli dan i sljedece jutro popustim - pojedem šnitu kruha s linoladom ili barem žlicicu. teško mi je i odricati se kolaca na feštama, proslavama itd. ;) uglavnom - SLATKOG!!
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
diinnoo
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jela sa roštilja, cevapi i sl. ne jedem cesto ali kada sa rajom okrenem roštilj teško se oduprijeti. Al sve u granicama. I bijela tjestenina mora biti barem jednom sedmicno, al je pravim sa tunom, paradajzom, gljivama pa bude malo zdravija.
Edited by diinnoo - 29 Rujan 2012 at 12:45 |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
slane stvari, bilo krekeri ili peciva...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Treba napraviti krekere od zobenih, wheya, badema, lanenih sjemenki, malo ih posoliš i eto ga. Napraviti cemo clanak sa zdravim krekerima.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ballerina
Viden/a u gymu Joined: 12 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 134 |
Post Options
Thanks(0)
|
isto cokolade... ali zato si kao i ti Zoki dopustim 2-3 kockice Lindt 85% tamne cokolade ili mlijecne bez šecera dorine
|
|
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja, recimo, kad me ulovi jaka želja za necim cokoladnim (tipa nutella), skuham zobene i posipam ih s kakao prahom (onim bez šecera), jel to okej? i privikla sam se da ih radim s vodom i mlijekom, ne samo mlijekom - pola-pola :) moram malo mlijeka da bude kremasto;)
|
|
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
|
zadranka23
Cita FAQ Joined: 26 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sve slatko i nemam pojma kako se skinuti sa toga ..ako ne pojedem bar par kockica cokolade na dan nisam svoja..a kad vidim kolac doma ili palacinke ne mogu odoljeti a da ne pojedem ..
Jel itko shvatio kako se riješiti te ovisnosti? Citala sam da je potrebno 3 tjedna ne jesti ništa slatko da ga organizam više ne traži, jel netko probao? |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
jesam ja... mjesec dana nisam jela ništa slatko niti ikakve gluposti...jer nisam niti imala u stanu... ali cim mi se našlo pred nosom
ali, maksimalno se trudim ne jesti gluposti...
Edited by Slavonka23 - 29 Rujan 2012 at 16:05 |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pizze i sladoleda, i ne mislim se odrec Mada, to je nešto što si priuštim max 2x mjesecno ali onda si baš dam gušta do kraja, da se ne sjetim narednih mjesec dana da postoji
A što se ostalog slatkog tice - vec duže si obavezno svaki dan uz dorucak priuštim kockicu crne cokolade (iz Lidla je zakon, a jeftina, 74% kao i neka belgijska iz Konzuma 84%, predobra i isto tako nije skupa). To mi je nekako fora, a i dalje kroz dan uopce više nemam potrebu za slatkim...pa i ako imam, vecinu puta misli uspijem preokrenut s toga, ili uzmem ako me baš stisne. Sve ostalo sam rješila odavno sa samom sobom |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
pizza je moj favorit... moja patnja pekarski proizvodi --- zato obilazim pekare u krugu od kilometar ili žmirim kad prolazim :)
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
a zamisli moju muku živim iznad pekare i svako jutro me budi miris bureka
Edited by Slavonka23 - 29 Rujan 2012 at 18:01 |
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
I baš nikad si ne priuštite nešto tako?
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
trudim se što manje toga jesti ali kad me stvaaaaaaarno uhvati želja, kupim si i budem happy
|
|
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Tako i treba
|
|
|
Post Reply | Page 123 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |