kad stat? |
Post Reply |
Author | |
zoran
Viden/a u gymu Joined: 28 Studeni 2006 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 15 Prosinac 2006 at 11:05 |
Kada i kako prestat podizat tezinu koju dizem?
npr dodjem do nekog djela kada se meni svdja oblik mog tijela, i kako sada ostat na tome? da li da se zadrzim na zadnjoj tezini utega ili kako sta? |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sto duze vjezbas normalno je da povecavas tezine.
Ne bi preporucio stagniranje na tezinama, tijelo ce se naviknuti i sigurno ce olabaviti. Treba ici do tezine koju mozes dizati. Stoga ako mozes dizati na lat masini 50kg, nemoj dizati 25 kg nego dizi koliko mozes i koliko ti tijelo dopusta. A i zasto nebi izgledao bolje ako mozes Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Najbolji moguci savijet ti je dao zoki.Kada zelis ostati na istome stanju svoga tijela onda dizi jos vise jer tijelo osjeti razliku i dolazi do opadanja misicne mase. A za to da ces se ti nabildat previse,pa neces moci stati, nemoj se bojati -neces. Jer svi oni veliki bilderi rade stvari koje pola ljudi nikada nece raditi,i imaju fantasticnu genetiku a da ne spominjem konzumiranje steroida...
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
I da naglasim da misice treba odrzavatati zdravom prehranom (tj. s dovoljnom kolicinom proteina)
|
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
zoran
Viden/a u gymu Joined: 28 Studeni 2006 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma i ja sam si konto, jer ne uzimam nikakve dodatne pripravke, kontam da se apsolutno nikako nemogu toliko ekstremno nabildat.
znaci idem dokle ide! tenks |
|
Slyster12
Viden/a u gymu Joined: 28 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 93 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako se bavis bodybuildingom onda trebas stat kad si zadovoljan TOM MISICNOM SKUPINOM.
Npr meni su ruke dugo vremena bile prevelike za tijelo tako da ih ja nisam trenirao godinu i pol dana. Bodybuilding nije povecavanje SVAKOG misica do njegovog maksimuma nego gradnja SKLADNOG i SIMETRICNOG TIJELA. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |