New Posts New Posts RSS Feed - Trening
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Trening

Post Reply Post Reply
Author
Ivan8 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan8 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Trening
    Posted: 20 Listopad 2012 at 13:45
Evo ekipo napravio sam si trening pa ga vi pogledajte i napisite misljenje, dva puta tjedno treniram ramena posto su mi uska, serije imaju malo veci broj ponavljanja jer je trening doma pa nemam toliko utega utega za stavljat na sipku.

Ponedjeljak (vježbe za ramena, romboidne vježbe)
Potisak bucicom iznad glave 4 x 10
Odrucenje bucicama sjedeci 3 x 12
Arnoldov potisak 3 x 10
Vucenje do brade 3 x 15 
Slijeganje ramenima s šipkom 3 x 20

Utorak (nožni pregibaci, biceps, triceps)
Cucnjevi 1 x 15, 1 x 12, 1 x 10, 1 x 20
Biceps pregib šipkom 3 x 10
Cekic pregib 3 x 15
Ležeci francuski potisak 3 x 12
Kickback bucicom 2 x 15

Cetvrtak (nožni pregibaci, vježbe za ramena)
Vucenje do brade 3 x 15
Potisak šipkom iza glave 5 x 5
Razvlacenje bucicama u pretklonu 3 x 10
Ležeci nožni pregib  3 x 20
Sjedeci nožni pregib 3 x 20 

Subota (prsa, ledja)
Veslanje u pretklonu sa šipkom 3 x 10
Bench press ležeci šipkom 3 x  15
Jednorucno veslanje bucicom stojeci 3 x 15
Gironda Dips 5 x 12 
Sklekovi 3 x max.

Edited by Ivan8 - 20 Listopad 2012 at 13:48
Back to Top
mr-triple-double View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mr-triple-double Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Listopad 2012 at 14:10
osobno mi se ne svida bas
napisi sta tocno zelis, pa cu ti dati neki savjet za trening, zasad samo znam da zelis sira ramena, a nema potrebe ramena raditi 2 puta a ostalo jednom i definitvno sa ponavljanjima preko 10 nebus povecao ramena koliko zelis.
nabavi si neke utege teske, bez dizanja teskih utega nema snage i misicne mase.
Back to Top
Mjauk View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mjauk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Listopad 2012 at 14:30
Ili se upisi na plivanje :D
Back to Top
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mr-triple-double Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Listopad 2012 at 14:55
a ne znam kolko ima godina, ako je jako mlad pomoci ce plivanje, ako vec ima dosta let ne tolko
Back to Top
Ivan8 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan8 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Listopad 2012 at 15:32
Imam 18 godina tako da plivanje nebi bas pomoglo, najvise bi zelio ojacat ramena u sirinu a i cijelo tijelo. Po gradji tijela sam ektomorf i dosta sam mrsav, vidio sam na fit faq program treninga za pocetnike pa dal bi ste mi mogli u tom treningu dodat jos poneke vjezbe koje bi pomogle ojacat misice ramena pa bi vizualno izgledala sire ili nema potrebe da dodam jos vjezbi? :)
Back to Top
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mr-triple-double Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Listopad 2012 at 16:34
vidi za sirinu ramena su ti leda jednako bitna ko i ramena, da dobijes v oblik dobar, treniraj ramena ko i svaki drugi misic, nabavi utege teze ili kreni u teretanu di ih ima . a vidi kaj se tice treninga, onaj trening nije los, probaj ga radit jedno vrijeme pa vidi kakv ti je, bitno je samo dizat tezine i broj ponavljanja imat od 6 do 10. a treniranje ti je inace takvo da si stalno u potrazi za savrsenim treningom, stalno isprobavas nesto novo usavrsavas svoj trening, vidis kaj ti pase kaj djeluje. tako da ono je za pocetak ok, a onda s vremenom sam donosi zakljucke i mjenjaj sta mislis da trebas.
Back to Top
Ivan8 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan8 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20 Listopad 2012 at 17:27
hvala :)
Back to Top
horde_zla_tr View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote horde_zla_tr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Listopad 2012 at 11:23
Pozz svima :) Treniram karate 8 godina i sada bih htio da se izdefinisem sto se kaze "iscrtam" i zanima me da li vajla moj program: 
Ponedjeljak : sklekovi,trbusnjaci
Utorak: KARATE
Srijeda: Zgibovi,trbusnjaci, ( propadanje )
Cetvrtak : KARATE
Petak: Sklekovi,trbusnjaci
Subota:Zgibovi,trbusnjaci,  KARATE
Nedjelja : odmor ili kardio trening ili noge da radim :)

Hvala 
Back to Top
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mr-triple-double Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Listopad 2012 at 13:12
prvo, da bi se izdefinirao trebas imat odredenu masu, skoro pa i visak, imas li to?, znam puno decki koji bi definirali a fali im misicne mase prvo, treba imat kaj definirat
drugo, vidim da nejdes teretanu, nego negdje doma, sto je ok, samo bi trebao negdje ubaciti noge, nista manje nego ostalo, vjeruj mi ne zelis izgledat ko mrkva. to je jedini razlog sto ne volim ekipe koje rade u parkovima po stangama, mislim super je to i djeluje, ali decki di su vam noge lol. nabavi si ili neki prsluk imas za kupiti sa tezinama ili napuni torbu knjigama ko ja nekad da imas neku tezinu za ove vjezbe. nadam se da ce ti se javit neko tu ko trenira slicno pa da ti da neki savjet vezan za ovakav trening
Back to Top
horde_zla_tr View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote horde_zla_tr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21 Listopad 2012 at 16:56
Originally posted by mr-triple-double mr-triple-double wrote:

prvo, da bi se izdefinirao trebas imat odredenu masu, skoro pa i visak, imas li to?, znam puno decki koji bi definirali a fali im misicne mase prvo, treba imat kaj definirat
drugo, vidim da nejdes teretanu, nego negdje doma, sto je ok, samo bi trebao negdje ubaciti noge, nista manje nego ostalo, vjeruj mi ne zelis izgledat ko mrkva. to je jedini razlog sto ne volim ekipe koje rade u parkovima po stangama, mislim super je to i djeluje, ali decki di su vam noge lol. nabavi si ili neki prsluk imas za kupiti sa tezinama ili napuni torbu knjigama ko ja nekad da imas neku tezinu za ove vjezbe. nadam se da ce ti se javit neko tu ko trenira slicno pa da ti da neki savjet vezan za ovakav trening

Hvala ti puno :) ne idem u teretanu a imam mase mogao bi se fino izdefinirati . Zar nisam stavio da radim noge x ) Radim noge tj, cucanj,polu-cucanj,iskorak :) poceo sam od danas pa cemo vidjet sta ce bit ugl hvala jos jednom 
Back to Top
Novi05 View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Novi05 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 17:21
imao bih pitanje vezano za trcanje. naime imam 196cm i 77kg izledam veoma mršavo (s malo mišicne mase). naravno želio bih to promijenti pa sam poceo trenirat s nekim home made treningom. želim znati jel trcanje djeluje pogodno za rast mišice il da ga izjbjegavam. jer citao sam na nekim forumima da je trcanje nepotrban dio treninga vec da se okrenem više dizanju tegova, sklekovima, trbušnjacima itd itd...???? inace mogu puno trcat i dnevno trcim oko cca 1-2 sata i mogu još.
Back to Top
Slavonka23 View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Slavonka23 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27 Studeni 2012 at 17:22
Zašto bi ti trcao? Da još više smršaviš? 77kg na 196cm je preeeeeeeemalo...i okani se trcanja Tongue
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.