Za muške |
Post Reply |
Author | |||
bumbar
Cita FAQ Joined: 29 Listopad 2012 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Listopad 2012 at 12:53 |
||
da li postoji neko grupno vježbanje gdje idu i muškarci? Naime, neda mi se ici na borilacke vještine, totalno sam van forme i treba mi neki poticaj na vježbanju. Sav fitness je u biti za žene, mene kad netko visi (2m, 135 kg) svi odmah kažu da nema nicega takvog. A i naravno ne bi htio biti jedini muški u grupi :D
Dakle, ako ima itko ikakvu ideju što i gdje, poželjan dio od Maksimira prema Sesvetama, ja bi išao, al da nisu borilacke vještine i da nije prepoterecujuce za koljeno (prvo smršaviti a vježbanjem ucvrstiti koljeno pa onda dalje). Molim pomoc od ekipe evo ... odvažio se i pitao ... pucajte
|
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
body pump ili power lifting bi ti mogli biti zanimljivi.. ili bootcamp
http://www.youtube.com/watch?v=qzbwE3HUlyw&feature=related pozz |
|||
bumbar
Post Options
Thanks(0)
|
||
a di toga ima?
|
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
e pa sad, nisam iz Zg pa ti ne mogu reci bas fitness u kojem ima. Tocnije znam u kojem ima body pump (world class) i lifting (xxl), bootcamp (velesajam) al bas na ovom podrucju kojeg ti trazis to ne znam. Jednostavno nazoves fitness koji ti je najblizi i pitas ima li ovih programa |
|||
bumbar
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa kazem, htio sam neko grupno vjezbanje od maksimira prema istoku, to je 50% grada i nema nicega za muskarce ... jos ajde de kada telefoniram, ali kada me vide, ne spadam u viziju "njeznijih" muskaraca koji idu na takve treninge i automatski me odbijaju ...
|
|||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
||
?? kako te netko može odbiti u gymu zbog vizije? |
|||
bumbar
Post Options
Thanks(0)
|
||
E pa ... zato i pitam da li postoje teretane gdje primaju muške na grupno vježbanje. Vec sam imao i ideju napraviti teretanu sa fitnessom samo za muškarce koji ce se zvati opasno, tipa King Kong vježbanje :D
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Vrlo vjerovatno sto su ti grupni programi preagresivni i neprimjereni njegovoj kilaži i vec postojecim problemima s koljenima, a i da ih nema nebi vjerovatno bili dobri za njega i preopterecujuci na zglobove jer je to obicno beskonacno skakutanje, a i kardiorespiratorno prezahtjevni/potencionalno opasni. |
|||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Slažem se sa Phoenixom... ja sam prvih 15kg skinula sredjenom prehranom i hodanjem... ništa drugo
Drugih 15kg sam skinula opet pravilnom prehranom i malo jacim vježbanjem
|
|||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|||
katniss
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2012 Status: Offline Points: 279 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da, probaj možda prvo skinut kilograme šetnjama po maksimiru i sredjenom prehranom preko zime, i onda na proljece kad ceš imat nekih 10-15 kila manje odi u boot camp ili tak nekaj
znam da te to vjerojatno ne zadovoljava, al ovako ceš uništit koljena i zglobove, polako sredi sve što možeš, bit ce rezultata
|
|||
This is not goodbye, this is bonjour!
|
|||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
||
kod pumpa i power liftinga nema skakutanja nikakvih, radi se o staticnom treningu sa šipkom i utezima. Probaj ovako kako su ti rekli pa onda izaberi nest u teretani pozz |
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nisam upoznat sa tim grupnim programima moram priznat, al pretpostavljam da je to dinamican rad, sa kratkim rest periodima i manjim tezinama? |
|||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja se natovarim al uglavnom svi rade s manjim tezinama..jes, jako puno ponavljanja, sat vremena, svaka pjesma jedna misicna skupina pa dobijes na kraju full body al si statican. preporucila sam mu jer i ja imam problem s kukovima pa nesmijem vise skakutat |
|||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
||
Kuzim. Pitao sam dal je taj nacin rada jer zbog tempa kojom se izvode vjezbe je prenaporan za njega mozda i njegovu trenutnu spremu te bi kak sam gore rekao bio neprimjeren i moguce opasan za njegovo zdravlje jer se tu radi o dosta prekomjerne tezine, te mogucim zdravstvenim tegobama koje cesto znaju pratit takvo stanje, tak da se nitko vjerovno ne zeli igrati tudjim zdravljem jer su oni odgovorni ako se nesto desi.Takvi grupni programi su namjenjeni nekoj opcoj prosjecnoj populaciji i ne mogu odgovarati svakome, a on odstupa od te prosjecne populacije, te kak je Slavonka rekla najbolje je krenut sa postupnim promjenama u prehrani, te uvodjenjem svakodnevne prvo lakse tjelesne aktivnosti, pa postepeno pojacavati, a ne odma agresivno bam na neki grupni program.
|
|||
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
||
ma sve ok, ja samo preporucila dobar grupni trening jer je to pitao, a nigdje nije napisao trenira li vec nešto i to uglavnom, naravno da treba postepeno uvoditi aktivnosti prvenstveno radi zdravlja pozz |
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |