D: 8 vježbi s indijskim palicama |
Post Reply |
Author | |
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 31 Listopad 2012 at 16:57 |
probala neki dan i bome nije nimalo lagano (osim ako se uzmu one skroz lagane od 2 kg :). Najvise me patila kordinacija jer stvarno za napprednije stvari s palicama moraš imati dobru kordinaciju inace završiš u masnicama ko ja :P
|
|
cookies are for pussies
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
avangarde, i one od 2kg sa najnižim hvatom i ispruženim rukama, mogu biti teške(odrucenje, izdržaj, palice vodoravno), znam i neke muške koji su imali upalu mišica. Fora je da sa hvatom jako možeš povecati moment. Ako tako nastaviš utjerat ceš nam strah u kosti :)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
probala sam s mjenjanjem hvata jer su ove duze malo predugacke za mene zbog moje predivne "visine" :) al ipak ostajem pri tome da su mi 2 kg prelagane. zasto strah? nisu svi nekordinirani kao ja pa da zavrse u masnicama ;)
|
|
cookies are for pussies
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nisam mislio na strah zbog koordinacije nego ceš postat cvrsta žena :) Batmanica sa palicom i to teškom :) Sreca da sam daleko od tvog grada, mada planieam ici po kobasice.
evo par primjera što su moje curke radile sa 2x2.5kg http://www.youtube.com/watch?v=P0VlIp7CiMw&feature=plcp i npr http://www.youtube.com/watch?v=s4z1ziNwvjY&feature=plcp tu ni koordinacija ni visina ne igraju ulogu, a i ja sam kratak pa sa vecim clubbelima npr 25lb i više imam problema i biram vježbe |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
aha..vidiš i ja imam ovakvu masku, mogla sam probat na halloweenu da si prije rekao probala sam front jerk 5* s 3kg, front torch snatch 2* 3kg, side clean to back 2*2kg i bilo je svega upala naravno.. ma kakve kobasice- kulen i njegovu seku jedino priznajem
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |