Pomoc oko odabira suplemenata |
Post Reply |
Author | |
-TriP-
Cita FAQ Joined: 16 Studeni 2012 Status: Offline Points: 35 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 19 Studeni 2012 at 17:26 |
Pozdrav.
Zanima me koji su proizvodjaci na dobrom glasu,tj. koji imaju kvalitetne proizvode?? Naime,pošto živim jako blizu Slovenije malo sam pretraživao i trgovine koje se nalaze u deželi. Našao sam neku trgovinu koji ima svoju neku marku i ne drže ništa drugo. Poprilicno su jeftini ali to bi isto tako moglo znaciti da nisu baš kvalitetni. Vjerovatno i tu vrijedi ono 'koliko para,toliko muzike', Pa bi volio da mi malo iskusniji ljudi preporuce koje suplemente kupovati i s kojima su bili najzadovoljniji. Ja bi se nekako volio držati samo jedne marke,tako da tražim kvalitetu. Puno hvala na odgovoru. LP. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vecina proizvodjaca imaju dobru kvalitetu, samo njih par su sumnjivi - kao npr. Biotech i sl.. To su top brendovi i ujedno najpopularniji u HR. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
zašto bi biotech bio sumnjiv?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |