Sa cime jedete posni sir? |
Post Reply | Page 123 8> |
Author | |
avantgard
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Studeni 2007 at 17:28 |
Evo zanima, me konkretno sa cime jedete posni sir... sam ili sa necim drugim? Ja ga pokusavam jesti ali mi je to tak nekak sugav okus... jos gad idem pojest 200grama... neznam... sa cime ga vi jedete?
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja skoro svaki dan prije spavanja pojedem 200g sirelinog zrnatog sira sa komadicem kruha.
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja pojedem 200g bez iceg prije spavanja... bas mi smeka |
|
pere
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja pojedem 250g svjezeg posnog sira na vecer s komadicima ananasa, onog iz konzerve. Probaj meni je to ok, jer sam sir mi nije bas ukusan. Al nemoj stavljat onu tekucinu iz konzerve samo komadice ananasa. Pozdrav!! |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
navecer...posni sir sa zlicom lanenog ulja... ujutro nekada znam sa bananom...tako mi je fin bas..... eto...otprilike;))
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja ga nejedem nikako..... |
|
enaa
Viden/a u gymu Joined: 21 Studeni 2007 Status: Offline Points: 186 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ga najcesce kombiniram sa tunjevinom.
|
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cccccc, to ti nije posni sir! Al je fiiiiiiin, mljac! |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ja ga jedem na š00 nacina!!!! Posni sir +
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da znam Ali nemrem onaj dukatov beton jest. Puno mi je finiji taj zrnati sir. |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Hahaha! Beton! Da, zato se i zove posni.....
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
A emilio....sta si mene citirao? Imas neki pik na mene............ Ili mene osobno obavjestavas o svojim prehrambenim navikama....
|
|
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
kombinacija broj 1:
zobene posni sir kakao zitne pahuljice malo mlijeka kombinacija br 2: posni sir zobene banana (ili neko drugo voce) malo mlijeka komb br 3 (najcesce prije spavanja): posni sir orasi malo mlijeka cokolino (10ak grama cokolina daje okus cijelom obroku i odlicno kamuflira posni sir, a od tih 40ak kcal mi bas nis nece biti) |
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Posni sir + mljeveni rogac.
|
|
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
DUKATOV kazes da imas ? To sam i sam prvi put kupio i više ga nebi u svoja usta stavio ! MILBONA posni sir iz LIDLA JE ODLICNA STVAR ! SAMOG GA JEDEM ! OD DUKATOVOG SAM POVRACAO XD
|
|
Maratonac
Viden/a u gymu Joined: 06 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 271 |
Post Options
Thanks(0)
|
U mikseru izmiksam posni sir s vodom i popijem.
|
|
Post Reply | Page 123 8> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |