pozdrav |
Post Reply |
Author | |
ti-bi
Cita FAQ Joined: 28 Studeni 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Studeni 2012 at 13:46 |
kako rekoh u naslovu, pozdrav svima. tek sam se registrirala pa se bacam prvo na cešljanje tema po forumu, a onda cu trebati vašu pomoc.
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
ti-bi
Post Options
Thanks(0)
|
hvala ti.
|
|
Nickylii
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 371 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
|
|
Policija trenira strogocu - da ne bude sve kako ja hocu!
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ti-bi dobrodošla..taktika koju koristiš je obecavajuca (ovo s citanjem)
|
|
ikac986
Cita FAQ Joined: 28 Studeni 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
dobar dan svima
|
|
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome ;)
|
|
ti-bi
Post Options
Thanks(0)
|
hvala svima na dobrodošlici.
evo, malo sam citala po forumu, ali i clanke na samoj stranici. ma dosta toga znam o klopi i vježbanju, do prije par godina bila strastveni vježbac..ali stigla me zdravstvena kriza pa više ne smijem (po doktorima), skoro, niti mrdnuti. usprkos tome ja bih rado nešto vježbala, jer naravno kada jedva hodaš kile se stalno vracaju, a bez vježbanja moram skoro pa gladovati ako želim nešto skinuti. osim toga smeta me ta opuštenost tijela..ja sam voljela biti koliko toliko utegnuta. pa..ima li netko s iskustvom rada s ljudima s teškom artrozom, pa da mi preporuci nešto. meni se naravno svidja onaj insenitiy..ali sve me strah i pokušati. itko? p.s. i znam da je plivanje idealno za mene, ali ja se u Zg-u ne mogu time baviti..bazeni su pretrpani i u bilo koje doba dana napuceni penzicima koji se tocaju i ne mrdaju s jednog mjesta, a ja smijem plivati samo ledjno..što je u stazi u kojoj pliva još 15 ljudi i 10 stoji na mjestu..nemoguce. Edited by ti-bi - 29 Studeni 2012 at 13:09 |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
artroza i insanity--ne bas dobra kombinacija, to sigurno.. al evo nek netko od fizioterapeuta preporuci sta bi bilo dobro
ne daj se |
|
ti-bi
Post Options
Thanks(0)
|
a znam. to ja onako..moje želje i što bi bilo kada bi bilo.
hvala na dobrim željama. ne dam se ja..samo me muci to teško kretanje i ogranicavanja u svakodnevnom životu |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |