kupovina sobnog bicikla |
Post Reply |
Author | |
velimirus
Cita FAQ Joined: 22 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Prosinac 2012 at 22:13 |
Ovako, nasao sam jedan interesantan sobni biciklo nekakve marke za koju nisam cuo a i kako bi kad sam nov u ovom, "Power fit", model "E3 Ergo", u odlicnom stanju za 150 eura. vlasnik ne zna koja je masa zamasnjaka (tega) ali kaze da ima 12 nivoa opterecenja, i pamti 4 plana treninga, a meni bi trebao za svakodnevnu upotrebu, znaci malo intezivniji trening, a posto planiram uzeti sebi na proljece nekakav bolji MTB, ne da mi se davati puno para za nov sobni biciklo, tako da mi vise odgovara polovan ocuvan. A kakvi vam se cine oni Energetics u intersportu, ima sad popust od 20% samo problem je sto mi se cine nekako "slabo" napravljeni i da li je dovoljna tezina tega od 6kg za nekog ko planira dugotrajno vjezbati na toj spravi?
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |