pitanje u vezi posnog sira |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Prosinac 2012 at 23:33 |
|
Cuo sam na od raznih ljudi kada je najbolje uzimati posni sir...pa me zanimaju još neka mišljenja...da li je dobar prije spavanja ili ne?
|
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobar je jer je kazein u njemu protein sporog otpustanja.
|
||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
||
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
|
to vrijedi i za kozji posni sir,pošto sam na kravlji alergican?
|
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
vrijedi, gdje ima za nabavit kozji, inace obožavam sireve al ne znam gdje ovog ima :s?
|
||
zipoe
Post Options
Thanks(0)
|
|
Carpo Fresh iz Vindije...imaš u svakom ducanu..cijena mu varira od 9 do 14 kuna (280g je mislim).. 'Ljubitelji zdrave prehrane na policama trgovackih lanaca odnedavno mogu pronaci svježi sir od kozjeg mlijeka - Capro Fresh, s potpisom Vindija. Od stopostotnoga svježeg kozjeg mlijeka s hrvatskih farmi, izrazito bijele boje, specificne arome i blago kiselkastog okusa, Capro Fresh vrijedan je izvor bjelancevina, vitamina, minerala i drugih vrijednih sastojaka.' http://www.cosmetic.com.hr/images/stories/namirnicezaljepotu/Capro%20fresh%20vindija.jpg |
||
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hvala :)
|
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Fora je za posni sir da ima dosta proteina koji se sporo otpuštaju , a jako malo masti !
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nije problem ni nešto masti ionako se ugl. Uzima ka P+M obrok Samo ja misecima nejeden posni zgadija mi se, radije smiksan kazein |
||
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Al posni je bolje rješenje od domaceg
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Brle ko je spominja domaci? Covik govori o kozjem
|
||
Zvonimir Brle
Post Options
Thanks(0)
|
|
My mistake !
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nebi rekao. Zar taj koji gram masti manje vrijedi da u sebe radje potrpam neki industrijski proizvod koji je samo sjena sira za razliku od pravog domaceg svježeg sira, od nepreradjenog mlijeka i nekonzervirano? Hrana nisu samomatematicko gledanje P, UH i M
Edited by The Phoenix - 31 Prosinac 2012 at 11:49 |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tako je, ako ionako jedes p+m gram masti gori doli, a inace zivotinjska mast je zdrava |
||
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
prvo što sam ovdje naucila o prehrani je posni sir i zobene,bez njih ništa
no,uglavnom ja cijeli život jedem sir,ali pravi domaci od kumice, i vrhnje,i super mi je, jer mislim da ove razne preradjevine imaju više štete nego koristi |
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
Može se i nez zobenih i posnog ;)
|
||
tortica
Viden/a u gymu Joined: 15 Listopad 2012 Status: Offline Points: 264 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
kad se vec prica o masnocama u siru...baš sam razmišljala je li možda previše masti u tom domacem siru? i htjela sam njega poceti kupovati. a vidim da vas je dosta dalo zeleno svjetlo. ovaj od zdenke mi je bio naj, zadnja dva pakiranja su KOMA! ostali su mi, takodjer, groznog okusa
|
||
I najduži put pocinje prvim korakom
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |