Definirati se, a ostati na istoj kilazi? |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
darkdust17
Cita FAQ Joined: 30 Prosinac 2012 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Prosinac 2012 at 11:42 |
pozdrav.. valjda sam pogodio dobro naslov., ovo mi je prvi put da sam na forumu pa ako nesto krivo posaljem ili tako nesto nemojte zamjerit.. uglavnom imam 17 ipo godina u teretanu sam krenuo u 9 mj. ove godine , imao sam 86 kg. na 185 cm odlucio sam to ic izdefinirati , znao sam da je tezak put predamnom al se nesam predao .. ugl. za manje od 2 mj. sam skinuo 4 kg. i naravno u redoviti najmanje 3 xtjedno kardio i 3x teretana .. Sad smo skoro 1.mj 2013 ja imam 81 kg (koji gram vise manje) .. redovito radim kardio trcanje ,dal sprinteve ,dal lagani joging ,al neki zid je predamnom jer nebi zelio ic ispod 80 kg a zelio bi izdefinirat stomak ? koliko je to moguce jer ja jesam mrsav al kad skinem majicu imam sala koji mi prekriva misice sta je ruzno za vidit i to zelim maknut ... Nadam se da sam barem nekako uspio objasnit moj problem s kojim se mucim vec danima , pa bi zamolio da mi strucno odgovorite ko zna ! :) hvala unaprijed .
|
|
baba44
Pali po spravama Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
Post Options
Thanks(0)
|
kakva ti je prehrana?
to je važnije od vježbanja citaj,ovdje ima puno savjeta strucnih ljudi |
|
darkdust17
Post Options
Thanks(0)
|
da, zaboravio sam spomenuti prehrana je ovakva kakva treba biti za sportasa , pijem whey poslje treninga , ujutro zitarice i mlijeko , navecer ili riba ili tako nesto uglavnom prehrana mi je ana nivou .. meni samo treba odgovor na moj problem :// hvala sta ste se ukljucili u razgovor :)
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa napiši šta jedeš, koliko kalorija da vidimo tu prehranu
i masa i definicija krecu od kuhinje
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odma cu ti rec da izdefinirat se a ostat na istoj kilazi nije moguce jer gubitkon masti gubis i težinu
|
|
darkdust17
Post Options
Thanks(0)
|
zmaj-- e to me zanima sta govoris jer sam o tome i citao http://body.ba/fitness/mrsanje/izgubiti-salo-ili-dobiti-misice-bez-promjene-u-tezini/510 evo clanak znaci ja imam sad 185 cm visine 81.5kg i to bi znacilo da jos nekih 5 kg trebam ic dole , ako sam u pravu , da svu tu mast skinem s trbuha ?
|
|
darkdust17
Post Options
Thanks(0)
|
ali naravno 5 kg, ne samo skinut uz deficit s kalorijama i gledat telku doma nego naporan kardio , , teretana .. itd? sam upravu?
|
|
Jekyll doesn't Hyde
Pali po spravama Joined: 14 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1234 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upravo to, za takvo što bi morao biti na kemiji i prehrani koju si svako ne može priuštiti. ...osim ako nisi geneticar, ali i oni su rijetkost.
|
|
Timeless like a broken watch
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma i bilderi koji su na kemiji na definiciji gube na kilazi a di necemo mi naturalci, probaj cikliranje uh uz treninge sa utezima i HIIT cardion, nema gledanja tv
|
|
Jekyll doesn't Hyde
Post Options
Thanks(0)
|
I to isto što veliš...
Dark jednostavno se pomiri da ako želiš pravu definiciju budeš bio 5-7 kg ispod svoje visine. Ja sam ljetos bio na 80kg na 185cm...
|
|
|
|
darkdust17
Post Options
Thanks(0)
|
hvala decki na pomoci mislim da sam si slozio neke kockice u glavi u vezi toga.. znaci sad imam 81 ipo kg u intezivan kardio trening da jos spustim 5 kg mislim da bi doso do zeljenog cilja da si stopim salo na trbuhu da mi budu vidljivi trbusni misici :) , se slazete sa mojom konstatacijom ?
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
Ukoliko je prehrana i trening ok trebalo bi bit tako
|
|
darkdust17
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na pomoci ;))
|
|
Jekyll doesn't Hyde
Post Options
Thanks(0)
|
Zmaj ti dobro govori. Bez pravilne prehrane, možeš ti raditi kardio koliko hoceš bez nekog rezultata... Ako nemaš pravilnu prehranu, savjetujem ti da ili nadješ odgovarajucu temu na forumu.
|
|
|
|
darkdust17
Post Options
Thanks(0)
|
smatram da mi je prehrana dobra ,, bojim se da ako padnem do ljeta jos 5 kg da ako budem 10 kg ispod svoje visine da cu bit previse žgoljav .. a u drugu ruku me muci kako da se izdefiniram na 80 kg.. :/// bas nisam pametan , dali ste mi prije dobre odgovore ali me i dalje nesto muci ://
|
|
Jekyll doesn't Hyde
Post Options
Thanks(0)
|
Daj budi dobar pa opiši svoju prehranu.
|
|
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |