Eiweiß 90 - proteini iz dm-a |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Jackie
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Sijecanj 2013 at 21:32 |
||
Prvo moje isprike ako sam pogriješio mjesto za ovakvo pitanje..
Kako sam vec naveo u naslovu teme, zanimaju me dm proteini. Cijena 350 g je 55 kn, okus vanilija. Koliko - toliko jeftini.. Nisam u mogucnosti ici do slovenije tako da se moram zadovoljiti s našim cijenama.. Moje pitanje je, da li je dobro uzimati te proteine navecer, tocnije prije spavanja? sadrže mlijecne proteine, mislim, i sojine.. Poceo sam nedavno vježbati (nakon vježbanja glukoza + whey) te me zanima da li je u redu popiti jedan shake prije spavanja s tim proteincicima? Znam da je bolje uzeti nešto mlijecno, no nisam baš ljubitelj mlijecnog.. Nažalost.. |
|||
zipoe
Viden/a u gymu Joined: 05 Listopad 2012 Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A posni sir?
|
|||
Jackie
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nažalost ne. ja sam više za meso, ne za mlijeko i mlijecne proizvode.
|
|||
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
i posni sir je mlijecni proizvod probaj onda prije spavanja jaja, tvrde sireve + dobre masti- orašasti plodovi svi i svakojaki
|
|||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hahahah, te proteine sam ja uzimala kad sam tek pocela i pojma nisam imala... Svi iskusniji vjezbaci su mi savjetovali ne stediti na proteinima. Whey ti se brze apsorbira od ovih, dakle malo je efikasniji. Tak da sam ubrzo presla na afirmirane proizvodjace proteina kao MVP (nesto jeftiniji) i Weider.
|
|||
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nadji na njuskalu nekog dilera myprotein proteinima, ispast ce te jeftinije a bolje 100 puta, i sam san ih koristija
|
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
A jesi probao ikad ove jeftine iz dm-a? |
|||
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nit su jeftini nit su ukusni nit se lako miješaju, uglavnom zaobic u širokom luku il te pare iskoristit na neš korisnije, tipa platit nekom da vam ocisti snijeg ispred kuce protein u prahu nije must have ak se nema para. |
|||
Jackie
Post Options
Thanks(0)
|
||
Smijem pitati a zašto su tako loši da bi ih se trebalo tako izbjegavati? Što je u njima toliko loše? |
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa to kaj vidis kak se tesko mijesaju i sjecam se da na kraju se uvijek skorilo kao beton ako bi mi nesto ostalo... Toliko lose. Vidi se ocita razlika izmedju drugih proizvodjaca, narocito wheya. Po teksturi, a i sastav - brijem da imaju 17g UH ak se ne varam... Kaj je Thorn rekao, radije jest hranu nego to pit iza treninga. Komad mesa, jaja,...
Il si pogledaj u polleo sport na netu MVP. Tog je meni Thorn preporucio bio |
|||
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Sastav je loš i sama kvaliteta
|
|||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
||
Meni to preeesmijesno kak sam samoinicijativno, nicim izazvana i iz vedra neba ugrabila te proteine jednog snjeznog dana 2012. I grozno mi je krckalo u trbuhu nakon shake-a
|
|||
|
|||
Jackie
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne treba meni whey, ja bi ove proteine pio prije spavanja, jer ne volim baš skoro pa ništa mlijecno.. kažete da taj znaci nije dobar? a ima li igdje nešto slicno, kao sporije razgradnje, a da je opet jeftino? hehe, kriza je malo..
|
|||
Jackie
Post Options
Thanks(0)
|
||
zaboravio sam reci, a možda sam i vec prije rekao, ja whey koristim nakon vježbanja, tako da mi je ovo samo za noc.
|
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja za noc koristin kazein
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja sam ga probao jednom iz oklade, nuff said |
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |