Održavanje mase |
Post Reply |
Author | |
dommmm
Cita FAQ Joined: 14 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Sijecanj 2013 at 22:45 |
Pozdrav..imam pitanje u vezi odrzavanje mase..ovak,visok sam 183cm i imam 90kg dobio sam dosta misicne mase u teretani..e sad me zanima dali bi mogao to odrzavati sklekovima trbusnjacima i sprintevima trcanjem?nema veze ako bi izgubio 2-3kg
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne možeš više ici u teretanu pa zato pitaš?
|
|
dommmm
Post Options
Thanks(0)
|
da,pa me zato zanima..ako ne slozim nekakvu kucnu teretanu dali cu moc sa sklekovima trbusnjacima cucnjevima?
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
naravno, pogledaj recimo ovo http://fitnessangels.net/hr/blog/8-tjedana-do-funkcionalne-misicne-mase
home made |
|
dommmm
Post Options
Thanks(0)
|
Poceo sam samo sa sklekovima trbusnjacima cucnjevima i trcanjem i za sad je sve ok iako nekako mi se cini kao da su mi se ruke smanjile
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
a cuj, ne dajes pravi podrazaj misicima.. barem nabavi sipku za zgibove... i naravno, prehrana je vazna jako... |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
dommmm
Post Options
Thanks(0)
|
morat cu nabavit sipku za zgibove..prehrana mi je sredena..nadam se da mi se ruke nece skroz smanjit
|
|
dommmm
Post Options
Thanks(0)
|
dali ima netko na forumu da radi samo sklekove trbusnjake i cucnjeve?
|
|
Wooz
Viden/a u gymu Joined: 29 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam zašto si toliko navalio na te 3 vježbe , cucanj i sklek jesu dobri , ali tu treba dodati najmanje jos zgibove, iskorake , veslanja , a za trup postoje dosta bolje vjezbe od trbusnjaka , kao razni izdrzaji ili gore u linku sto ti je netko stavio pogledaj core vjezbe
|
|
diinnoo
Viden/a u gymu Joined: 02 Srpanj 2012 Status: Offline Points: 143 |
Post Options
Thanks(0)
|
Gle ako ti mišicu ne kažeš da ti treba, da i dalje diže velike terete da je pod opterecenjem on ce opasti, ne zna tijelo da ti hoces da sacuvas te mišice, ono ih gleda kao nepotrebnu masu ako se ne koriste. Gleda ih kao na izvor energije, jos ak odes u deficit vjeratno ce njih uzeti. Sklekovi, cucnjevi i zgibovi jesu dobri. Ali kakva ti je korist od skleka ako ih možeš 100 bez problema napraviti. Nije sklek nekoristan, ali tvoje grudi i tricepsi su navikli na vece opterecenja.
|
|
Onoga trena kada pocneš razmišljati što ceš uraditi ako izgubiš, vec si izgubio.
|
|
dommmm
Post Options
Thanks(0)
|
Slozio sam si ovako u dva dana trening
1.DAN Dizanje na jednoj nozi Dizanje na obje noge Iskoraci prema naprijed Cucnjevi Cucnjevi na jednoj nozi - noga na povišenju Ledjnjaci Ledjnjaci - suprotna ruka i noga Ledjnjaci - ruke uz tijelo 2.DAN Sklekovi Sklekovi - široki Sklekovi - uski Sklekovi - noge na povišenju Trbušnjaci Trbušnjaci s podignutim nogama Podizanje ispruženih nogu Izdržaj na podlakticama samo sto nisam poredo vjezbe kako treba..radit cu sve po 5 serija i nekih 30 sek odmora izmedu serija |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |