Pre-workout pomoc |
Post Reply |
Author | |
Antonio
Cita FAQ Joined: 20 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Sijecanj 2013 at 16:47 |
Jeli bi mi netko mogao reci koji je najbolji pre-workout koji se moze naruciti preko fitness.com.hr ?
Ciljo sam na Craze ili Jack3D micro ali posto ih nema nigdje u Hrvatskoj, a dostava je skupa pa ako imate koji savjet bio bih vam zahvalan |
|
rioso
Viden/a u gymu Joined: 15 Sijecanj 2013 Location: Osijek od 1982. Status: Offline Points: 386 |
Post Options
Thanks(0)
|
Procitaj si po forumima iskustva korisnika tih proizvoda, i meni je pao na pamet Jack jer sam negdje procitao da je dobar tj da ga osjete. Mislim da sam ga vidio na Njuškalu.
Imaj na umu da nešto što nekome radi super i osjeti kick drugog nece ni taknuti pa dosta ovisi koji si od tih dvoje.. |
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zanima me dali to netko koristi , nikad nisam uzimao te boostove prije treninga.
Kakva su iskustva ? |
|
Remind
Cita FAQ Joined: 16 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jack3d je na dobrom glasu, ali osobno ne koristim ništa od takvih proizvoda.
|
|
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja imam ovo https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/kreatin-energetski-stimulatori/High-Voltage-X2.aspx
Koristio par puta i nikakve razlike nije bilo pa ako bi neko probao možemo se dogovorit.ima još oko 650 grama... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |