Što ste kupili posljednje od fitness opreme? |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 30 Sijecanj 2013 at 00:04 |
Pokrecem temu u kojoj samo pišete što ste kupili posljednje od fitness / sportske opreme.
Napišite i dati cete ideju ostalima kako upotpuniti i napraviti trening više dinamicnijim. Posljednje sam kupio: TRX ![]() Sve više je novih fitness rekvizita i mislim da ce ova tema biti korisna svima.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
XQ ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Sijecanj 2013 Status: Offline Points: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kupio sam klupicu za trbušnjake , ak se to racuna :)))
Najbeskorisnija stvar ikad hehe, mada napravim neki improvizirani bench od nje ![]() |
|
"Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated."
"You're only young once. But if you do it right, once is enough!" |
|
![]() |
|
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
ja mogu pisati kaj su drugi kupili :)
evo odprilike lista najprodavanije opreme: 1. univerzalna klupa sa stalcima 2. zidno vratilo 3. dipsevi 4. hiperekstenzija 5. klupa za trbusnjake (koja uvijek moze posluziti kao kontrakosi bench ;) ) |
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Zašto nisi isprobao klupicu u teretani ili kod prijatelja? ....da vidiš da li ti tako nešto treba i da li ce ti koristiti..
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
Gabrijel7 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Veljaca 2011 Location: Karlovac Status: Offline Points: 262 |
Orbitrek, al ne za sebe vec za staru hehe
|
|
![]() |
|
Novamladamamauformi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Utezi za zglobove.
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
![]() |
|
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Neznam cime se baviš , ali pripazi na upotrebu. Ako je za trcanje radje kreni sa obicnim trcanjem jer ti utezi jako opterecuju koljena ili zglobove zavisi cime se baviš !
|
|
![]() |
|
Novamladamamauformi ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 20 Prosinac 2012 Location: millbrae, ca Status: Offline Points: 214 |
Ne trcim ali vidjela sam vjezbu za guzu i noge na yt pa sam odlucila probat.javim ako vidim neku promjenu .
|
|
if you fly high and if you dream big then your results are tremendous
|
|
![]() |
|
baba44 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 10 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 1118 |
girju 8kg, i odmah sam skužila da je to bzvz,odnosno girja je super rekvizit,samo mi je prelagana,trebala sam odma onu od 12kg,najmanje
|
|
you know that you're on the right track,when you become uninterested in looking back
|
|
![]() |
|
maraschino ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 19 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 7 |
racuna li se ako sam kupio materijal pa sam slozio :)
uglavnom, suspenzijske trake... |
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
šipka 185cm 25mm
100kg pravljenih utega
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
Wednesday ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Listopad 2013 Status: Offline Points: 304 |
Orbitrek, upravo stigao, jedva cekam da krenem. :D
|
|
Tko želi, naci ce nacin; tko ne želi, naci ce ispriku.
|
|
![]() |
|
ZorroRi ![]() Fit moderator ![]() Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Foam roller.
Moja leđa su sretna i zahvalna ;) |
|
![]() |
|
Fortitudo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 04 Travanj 2014 Status: Offline Points: 104 |
Traku za trčanje, prsluk s opterećenjem, lat šipku, ručicu za veslanje, triceps uže, ravnu šipku od 150 i 180 cm, zakrivljenu EZ šipku i 850 kg željeznih uteg ploča po 1.25, 2.5, 5, 10 i 20 kg... Nadam se da sam sve nabrojio i da je to sve za sada
![]() ![]() |
|
Da biste uspjeli, vasa zelja za uspjehom mora biti veca od vaseg straha da ne uspijete!
|
|
![]() |
|
bejb ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 303 |
gojzerice za hiking i trekking, prezadovoljna, presretna. dugo sam ih htjela i vec ih punom parom vozim.
|
|
![]() |
|
GajbaPive ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
- ogledala cca 4,3 m2
- 80kg ploca - ab roller u fitness.com.hr shopu, trebam ga otici podignuti... |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |